Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grembosiowo

Grembosiowo

giza 23:09, 02 kwi 2014

Pięknie po stokroć! Mnie też się Twoje donice b.podobają Ja po bratki jutro lecę Pamiętaj,że trzeba będzie je przesadzić po tej Magicznej Sile
vita 23:11, 02 kwi 2014

Szczęka mi z lekka opadła, ale to pewnie dlatego, że dawno nie zagladałam?
Na pewno!
Bartek, sądziłam, że jesteś mężczyzną! I to nie tylko na tym forum! Seksmisja?
Bogdzia 19:20, 03 kwi 2014

grembosia napisał(a)
No dziewczyny, ale słodzicie, dzięki.

No, nie do końca, ale jest lepiej. Za 10 dni Ignaś skończy 3 miesiące, to podobno magiczny termin końca kolek, zobaczymy jak z nim będzie.
Chłopczyk jest zdrowiutki, pięknie się rozwija i uśmiecha od ucha do ucha, słodziak kochany, niesamowity...
Odwiedza babcię co jakiś czas na kilka dni, więc mogę się nim nacieszyć, ale wtedy to już nic innego nie robię.

Gdyby kolki nie minęły to Ania Mała Mi ma na nie sposób. Pozdrówka.
grembosia 22:54, 03 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Gdyby kolki nie minęły to Ania Mała Mi ma na nie sposób. Pozdrówka.

Wiem, Bożenko, nasze maluszki stosują to samo.
Ale i tak dzięki za czujność.
Agania 23:03, 03 kwi 2014

Piękne sztuki u Ciebie w donicach, donice też, poczuliśmy wiosnę, za szybko trochę twoje horti w doniczce ucierpiały, przymrozki są niebezpieczne, mój jedyny pąk w mojej nowej magnolce też trochę ścięło, ale kwiatu nic się na szczescie nie stało

Grembosiu czy mogę sobie zapinsować u siebie, twój kwietnik, uwielbiam dekoracje z kutego metalu

piękny
grembosia 23:08, 03 kwi 2014

Kochani, może mi coś doradzicie

Mam ze starego ogrodu taki zestaw, bardziej dekoracyjny, niż użytkowy. Mogę sobie pozwolić na taki mniej użytkowy na tarasie, bo tarasów u nas 3.
I teraz, w czym problem, otóż biel mi tu jakoś nie pasuje, ani z ogrodu, ani z salonu. Chciałabym te mebelki przemalować, tylko jaki kolor będzie pasował do elewacji?
Myślałam o szarości (srebrny), czarnym (grafitowy), odcieniach czerwieni, zieleni, jakoś nie mogę się zdecydować...

Będę wdzięczna za sugestie.

grembosia 23:10, 03 kwi 2014

Agatko, no pewnie, tylko, że on nie kuty.
Ja też uwielbiam dekoracje z kutego metalu.
Marta7 07:37, 04 kwi 2014

Gremgosiu śliczne te mebelki,mnie się podobają takie jakie są,myślę że w innym kolorze straciłyby cały swój urok,ale wiesz to jest tylko moje skromne zdanie,najważniejsze co Tobie się podoba.
Pozdrawiam serdecznie
Aha kwietnik super!
Tusiala 10:17, 04 kwi 2014

Mi Też byłoby ich szkoda bo uważam, że są piękne z białym kolorem Może lepiej na tym tarasie, gdzie są one postawione, dokupić jakieś białe dodatki? Lub kwitnące ba biało kwiaty?
Zresztą Ty Grembosiu masz tak dobre poczucie stylu i smaku, że cokolwiek wybierzesz będzie pięknie
grembosia 11:34, 04 kwi 2014

No nie wiem, biały tutaj zbyt wyrazisty. W sumie chciałabym chyba uzyskać taki kolor jak ta konewka i misa, nawiązywałoby troszkę do kostki i fugi na elewacji, co o tym myślicie?
Tylko jak uzyskać taki kolor?