Posadziłaś różę?
Ja wszystko posadziłam i przesadziłam, teraz wracam do kantów i do ponownego grabienia i chyba koniec, odpoczynek..
tez się boję, czy mi nie zjedzą cebulek, okaże się wiosną
Reniu, zaglądam więc
serby po prostu świetne, rozplenice urosną jak je trochę ponawozisz,
a przed rozplenicami mogłyby być jeszcze niższe trawki brązowe- u mnie one świetnie rosną nawet na beznadziejnej ziemi i nie są zbyt wysokie- rozplenice by nad nimi się przewieszały
podoba mi się rabata, a hortensje pod szmaragdami będą??
i ciekawią mnie Twoje róże. Ja w tym roku kupowałam Eden Rose- na prezent- więc sadziłam nie u siebie, a też jestem ciekawa jej efektu
Hej Irenko Pozadziłam wszystkie 5
Słoneczko świeciło,ale wiało okropnie,uwijałam się pędzikiem . Już niefajnie na ogrodzie pracować.
Nie wiem tylko czy jeszcze trawnik wykosić na zimę bo miejscami taki podrośnięty jest.
Kancików nie będe już robiła,bo się obawiam że mi pod śniegiem się rozjadą
Uleczko,to pierwszy sezon rozplenicy i tak wydaje mi się,że urosła wielka.
Wśród rozplenic posadziłam czosnki,przed nimi piwonie,niżej żurawki i liriope.Tak Magnolia kazala,ma być pięknie Ja od siebie tylko dodałam żółte tulipany
Hortensje mam w innej cześci działki.
W tym ostatnim rzucie róż postawiłam na mocno pachnące, nad edenką też się zastanawiałam,przyznam. Nie kupiłam teraz,ale i nie powiedziałam że już więcej nic nie kupię
Zobaczę jak po zimie będzie wyglądało moje wrzosowisko,jak znowu bęzie porażka,to zrobie kolejną różankę
Dzisiaj porównałam te nowe serby z kupionymi wcześniej i już nie marudzę
Magda -skuś się na hulanki śnieżne Przecież możesz zostać tydzień i się poślizgać dłużej