Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » A miało być tak pięknie....

A miało być tak pięknie....

agam 09:47, 13 lis 2013

Fajne te Twoje serby, moje mają zaledwie po parę gałązek ale liczę że pójdą ostro do góry i w szerz . Lubię kupować w Trzebownisku w tym dużym ogrodniczym. Wydaje mi się że roślinki od nich lepiej mi rosną niż pozostałe.
Rench 16:20, 13 lis 2013

Hej Beatko Chciałabym żeby jak najszybciej urosły, będę je karmiła nawozem wszelakim
Hej Danusiu Ja nie widziałam w sezonie wielkich,tzn kopanych,bo w donicach może i były.
Myślę że lepiej sadzić na jesień takie drzewiaste,te które posadziłam wiosną uschły.Już w kwietniu 30 stopni ciepła mamy w ostatnich latach
Mala_Mi 17:25, 13 lis 2013

Świerków nie nawoź, bo będą szybko przyrastać , ale zrobią sie puste pomiędzy przyrostami i będziesz widziała dalej ścianę.. a pomiędzy przyrostami już się nie zagęści..

Comte de Chambord - mam 3 szt.. niestety się pokładają się od ciężaru kwatów i pasuje je do czegoś podwiązywać.. bez kwiatów stoją sztywno

Bogdzia 17:28, 13 lis 2013

Ładne te serby nie ma co narzekac ,wprawdzie i ja myslałam że za taką cenę będą wyższe tak jeszcze o połowę ale co zrobic jak innych nie ma. u ,mnie sa wyższe które nie są mi potrzebne ale M ich nie odda a ja bym sie chetnie pozbyła.Faceta mam upartego .Pozdrówka.
Mala_Mi 19:04, 13 lis 2013

Renia.. chyba jednak sie zdecyduję wstępnie na jazdę z wami.. i leć do wątku spotkaniowego.. jest podana lokalizacja..
Tess 19:41, 13 lis 2013

O, są serby!
Piękne.
Ty nie marudź, że małe.
Dobrze zagęszczone są, raz-dwa urosną.

mira 21:09, 13 lis 2013

Rench napisał(a)
Miro,te serby kupiłam w Trzebowniski,przy drodze na lotnisko. Nie wiem czy znasz tamte tereny?
mam ich zamiar przycinać,żeby się nie panoszyły do przodu
Tam rosną jeszcze czosnki,piwonie,żurawki i liriope Big Blue. Sugestie Magnolii
Róże sa przeznaczone na inną rabatę.
Tuscany 1szt
Comte de Chambord 1szt
Mrs. John Laing' (Bennett, 1887) 1szt
Compassion 1szt
Emelie 1sz

Mrs. John Laing widziałam u Ani Asc na fotce,jest śliczna,reszta to wielka niewiadoma,tylko opisem szkółki się kierowałam., ale mają pachnąć

no wiem,
popatrzyłam na róże - wszystkie piękne i z dużym zapachem -ale będzie u Ciebie pachniało
chyba kupowałaś w rosarium ciekawa jestem jaką dasz opinię w lecie - generalnie jest ok ale jestem ciekawa

a lirioppe to moje odkrycie tego roku - jestem zachwycona u mnie na wrzosowisku i idealnie się komponuje, ciekawa jestem jak będzie z zimowaniem
gierczusia 21:51, 13 lis 2013

Rench napisał(a)

Miałabyś mnie na sumieniu kobito,o mało się jabłkiem nie zadławiłam ze śmiechu
Ja mam 170 i czuję się wielka
Po obejrzeniu szefowej nabytków,które i tak były niższe niż ma,moje to krasnale Do tego się odnosiłam Ale u nas wyższych nie ma,przynajmniej ja nie wiem gdzie są

Bożeszzzz ... Toż ja już chiba nic u Ciebie pisać nie mogiem , bo Ci krzywdę niechcący zrobię ....

Ale przy Twoich 170 cm to jak będziemy jednak na tych nartach i zjeżdzie na beleczym to bedę musiała przy Cię śpilki zakładać ... Do narciarskiego kombinezonu ....

Buziam gorąco ....

A o tym lustrze Magnoliowym to chyba muszę jeszcze poczytać .... Ale to w jakiś zimowy zimny wieczór
gierczusia 21:51, 13 lis 2013

Aaaa... ..., i dziękuję bardzo bardzo za zdjęcie Twego urodziwego Brunsa
Basia_1987 09:34, 14 lis 2013

Reniu serby urosną w oka mgnieniu, ani się oglądniesz i będziesz musiała je skracaćMiłego dnia