Bendom dwa przeciwwskazania ortopedyczne..i jedno anemiczne... na stoku zanosi się bardzo wesoło i bez nartek
Ewuś.... nie szalej z przygotowaniami... jesteś po raz drugi gospodynią spotkania ogrodowiskowego... damy radę i bez szaleństwa... atmosfera się liczy...a tej Ci u Ciebie dostatek.....
Bendom dwa przeciwwskazania ortopedyczne..i jedno anemiczne... na stoku zanosi się bardzo wesoło i bez nartek
Ewuś.... nie szalej z przygotowaniami... jesteś po raz drugi gospodynią spotkania ogrodowiskowego... damy radę i bez szaleństwa... atmosfera się liczy...a tej Ci u Ciebie dostatek.....
Anek, bo ja nie myślę w kategorii spotkania ogrodowiskowego tylko spotkania znajomych, przyjaciół, a tych się nie przelicza na ilość razy. A tu przecież świat wielki zjedzie. Dobrze, że anemicy i wskazania ortopedyczne będą mieć obstawę na stoku. Czy na kolano muszę sobie coś założyć, żeby mi kolanko pozbawione częściowo łękotki nie uciekło? Jest tu jakiś specjalista od kolan (jakkolwiek to zabrzmi) na forum?
Im więcej czytam, tym bardziej myślę, że ten wątek powinien mieć tytuł : "Spotkanie Ogrodowiska PRZY nartach"
Pszczółko, o kolanku wiem tyle, że powinnaś mieś ortopedyczny stabilizator kolana lub ortezę. Córka kilka razy miała kontuzje kolana na nartach i to nosiła później na wzmocnienie i zabezpieczenie