Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012

I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012

Konstancja30 23:05, 09 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

Kochani .. staniemy przed kamerką o określonej godzinie i odtańczymy jakiś coś tam taniec....
http://czarnagora.pl/kamery-online/ - teraz już noc i nic nie widać.. ale w dzień widać

trza tylko naczaić gdzie to jest..... i będzie to największa oglądalność kamerek stokowych

Możemy ustalić, że o godz 12 stajemy przed kamerą? W samo południe?

ja nie wiem czy jeszcze stać będę mogła o tak późnej porze ... i nie mam na myśli cytryn ... tylko o mięśnie się bojam ... dziś się tu jeszcze niczego nie bojałam a prawie północ ... dzień niniejszym uważam za udany
grupa_trzyma... 23:19, 09 sty 2013

Ale będzie czadowo! Będziecie miały oglądalność jak komisja śledcza...Ja już zasiadam przed monitorem i siem nie ruszam....ogrodowisko gangnam style
monitka 07:39, 10 sty 2013

Oj ale będzie super!!!! już się nie mogę doczekać
Bezpiecznej drogi wszystkim, bawcie się dobrze, cykajcie mnóstwo fotek i wracajcie szybko do nas zdać relację
Magda70 08:28, 10 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)

Kochani .. staniemy przed kamerką o określonej godzinie i odtańczymy jakiś coś tam taniec....
http://czarnagora.pl/kamery-online/ - teraz już noc i nic nie widać.. ale w dzień widać

trza tylko naczaić gdzie to jest..... i będzie to największa oglądalność kamerek stokowych

Możemy ustalić, że o godz 12 stajemy przed kamerą? W samo południe?

ja nie wiem czy jeszcze stać będę mogła o tak późnej porze ... i nie mam na myśli cytryn ... tylko o mięśnie się bojam ... dziś się tu jeszcze niczego nie bojałam a prawie północ ... dzień niniejszym uważam za udany

Iza będziesz mogła zatańczyć na siedząco....nie bojaj się...

A miałaś się bojać?! no to spoko
zbigniew_gazda 08:43, 10 sty 2013

Wszystkim narciarkom kłaniam się nisko
Co przyjadą z daleka i z całkiem bliska.
Będą szusować w ślizgach zaprawione
I te "zielone" wręcz nieopierzone.

Zjawi się też na stoku Gaby z nad morza
Na co dzień w depresji mieszka o Boże.
Od Wschodu nadciągnie Ani drużyna
A i Krakowianek grono dumać zaczyna.

Tak dla orientacji - Ania portki czerwone
Iza kurteczka i kask kolor turkusowy .
Marzenka z kolanem zagipsowanym
Ewa w czapce z włóczki - o rany.

Marzence złota kula się należy
Za pomysł zebrania młodzieży.
Wszystkim miłej zabawy życzę
W tych uroczych okolicach.

Mala_Mi 09:30, 10 sty 2013

Zbysiu... jesteś wielki
finka 09:41, 10 sty 2013

Ania, kiedy wyruszacie?
Konstancja30 09:51, 10 sty 2013

Zbyszku ... i teraz mamy wątek ... jest ski team ... jest azyl ... i jest wierszyk ... no to mamy poukładane
ola 09:54, 10 sty 2013

Oj, zapowiada się superowy choć troszkę nietypowy zjazd ogrodowiskowy.

Nie zapomnijcie jednak o tych, którzy nie mogli na to białe szaleństwo się wybrać z Wami i podzielcie się potem z nami zdjęciami.

Życzę Wam wszystkim szerokości i przyczepności.
Mala_Mi 10:17, 10 sty 2013

Finka.. .. chcemy tak jechać by cały piątek jeszcze skorzystać z narciarstwa Synuś zarządził wyjazd o północy..... by na rano w piątek być.. ale może się przeciągnąć bo i do nas śnieżyca dotarła..
Ja w rozsypce jeszcze w pracy...... wiec będę się pakować w 5 minut.. ostatnio zapomniałam butów..ciekawe co teraz.