No widzisz, mając małe mieszkanie człowiek wyspecjalizował się w ergonomicznym zagospodarowaniu i wykorzystaniu wnętrza. Zwróć uwagę, że tam gdzie kabina prysznicowa i wc łazienka dodatkowo została zmniejszona o 15 cm - to szacht na rury i właśnie dolnopłuk. Da się? Da, tylko trzeba dokładnie rozplanować i każdy centymetr wykorzystać. Wiesz ile naszukałam się grzejnika, coby się zmieścił i nie trzeba było przesuwać drzwi ? Szukajcie a znajdziecie.
Ani ciężkie decyzje masz z tym wyborem co posadzić.Ja sadziłam zwykłe choinki z lasu bo dostałam od kogoś i faktycznie rosły pięknie i szybko cięłam je ,były gęste i ładne i co roku je wycinałam do domu bo miały gęsto ale z tych co zostały jak zaatakował ochojnik to wykopałm
Halinko z robactwem tak jest jak nie atakują roślin to się nimi cieszymy, ale jak już się odbiorą to się roślin pozbywamy.
Toszka pisała z te zwykłe świerki mus każdego roku profilaktycznie pryskać.
Dziś u mnie niezły mrozik. Bielutko jest. Oby święta były białe
Mirka ja bym jeszcze zostawiła nie obcinała widać, że ładnie rosną. Też zależy co się chce osiągnąć czy to ma być żywopłot i to jakiej wysokości.
Nie wiem jaka to odmiana ale widzę, szeroko rosną ładne.
Pokaż świerki jak wyglądają teraz zrób fotkę z tego samego miejsca i daj znać.
Elu to są świerki serbskie, odmiany nie znam. Na ostatniej fotce to są zaraz po przesadzeniu i niewiele urosły, może że. 4 cm. miały przyrostów w tym roku.