Mirka trzeba je jeszcze zostawic na bank aby sie zaaklimatyzowaly i nie ciac. Pewnie w przyszlym ladnie rusza.
Tak sobie siedzialam przy sniadaniu i mysle moze tez takich maluchow nasadze do doniczek niech rosna. W razie czego posadze w miejsce swierkow pospolitych. Dabra odmiane trzeba zdobyc. Moze Toszka bedzie wiedziala.
Twoje bardzo ladne widac takie przysadziste.
Mam duzo sosen w donicach i tez czekaja na wysadzenie a ile siewek po ogrodzie glowa boli tez zbieram i doniczkuje. Sasiadowi na ugorze posadze przy granicy.
Mialam stojace w Wawie i wszystko wymienilam. Geberit to dobra rzecz 15 cm zabudowy i nad tym szafki na wszystkie gratki lazienkowe.
Nigdy stojacych. Geberity nie sa wcalectakie drogie miedys to byla drozyzna i dlatego stojace kupilam.
Mirka jeszcze troche a dom ci urzadzimy, ale ty finansujesz.
Bardzo lubie ogladac Pania Dowbor. Lubie jak te chałupki przechodza metamorfozy. Co to warte to inna sprawa, ale jest to namiastka lepszego zycia komfortu niz dotad ludzie mieli.
Ela ja bym Serbów do doniczek nie sadziła. Masz mało czasu na podlewanie bo masz inne obowiązki. Posadź na rozsadnik do ziemi mniej chodzenia koło nich.
A jeśli wiesz gdzie byś chciała je posadzić to sadź od razu na docelowe miejsce. Szybko Ci się ukorzenią i nie rok w plecy zanim się zbiorą znów do życia.
Ja żałuję że od razu nie posadziłam docelowo, ale nie mogłam bo by mi samochodami rozjeździli.
Ja Elu liczę na pomoc w urządzaniu domku
Patrzyłam wczoraj na ten geberit. Cena wysoka ale pewnie z em do przedyskutowania. Ale to dopiero po świętach ogarnę. Teraz ocieplenie sufitu pierwsze.
Ja nigdy programu z Dowbor nie oglądałam.
Patrz tak mi się jeden miskant przebarwił. O nazwę nie pytaj nie znam
Popieram Elę, robisz coś na dłużej, nie wyobrażam sobie stojącego kibelka
A takich programów jak ma Dowbor to oby więcej, bo takich rodzin potrzebujących jest na prawdę dużo, często płaczę jak to oglądam no niestety nie mogę się powstrzymać i lubię też patrzeć na nową odsłonę takich domów
Nie ma co myśleć tylko podjąć męską decyzję. Przy wiszącym dużo roboty Ci odpadnie, kurz nie będzie osiadał, łatwo umyjesz podłogę bo mop pod wiszący wchodzi. A różnica w cenie nie jest aż taka wielka, jak dobrze poszukasz i wpadniesz na promocje to i cena znośna.
O cięciu serbów tzn. niecięciu napisałam u Eli .
Nie znam i nie miałam takiego stelażu, nie mogę się wypowiadać. Napisałam jakie są mocne i dobre. A ceramikę tej firmy polecam w całości, bo miałam i była ok.
edit:
tak się zastanawiam, przecież to prosta stalowa konstrukcja. Powinna być ok. Najważniejsze, że zbiornik firmowy. Chyba bym się zdecydowała, albo jeszcze chwilkę poczekała na koniec roku jak zaczną opróżniać magazyny i obniżać ceny .