Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Evchen 15:28, 03 cze 2013

Irenko uśmiechnięta i radosna jak zwykle W Twoim wypadku powiedzenie "naładować akumulatory" wydaje się być niepotrzebne, bo Ty zawsze jesteś pełna energii

aga_pe 15:47, 03 cze 2013

pozdrawiam Irenko
Żurawki ogromniaste i pikne
danuta_szwajcer 17:28, 03 cze 2013

Irenko u Ciebie nie widac zeby deszcze poniszczyły? U nas ulewa za ulewą( Klematisy tez mamy takie same ale u mnie Veronica dopiero w pąkach no i dobrze, bo ona ma tak ciezkie kwiaty, ze od ciezaru wody by mogło te przepiekne kwiaty połamac, Super masz te żurawki i obsadzenia chyba zgapie od Ciebie A lilie moze humusem podlej to sie troche wzmocnią. Za chwile będzie jasminowo u Ciebie nawet nie patrzyłam czy mszyca jest w tym roku na nich? Słneczka zycze i mam nadzieje, że Wasza gmina bezpieczna od zalania?
Pszczelarnia 17:36, 03 cze 2013

Irenko, bluszcz teraz prowadzę już tylko po drzewach (bo muru niet). Nie mam siły go ciachać. Tzn. siła jest ale to robota bez sensu.
Mala_Mi 17:38, 03 cze 2013

Naparstnicami się nie przejmuj, zakwitną za rok, a i duża szansa, że jeszcze jakiego badylka puszczą i w tym roku. Wbij jakiego kołka i podwiąż, to jak psy będą biegać to może tego co jest nie połamią i daj się jej rozsiać... nadmiar wypielisz lub rozdasz Lilie też za rok wyrosną nowe.... mój szkodnik też czasami coś poniszczy, a resztę mam zapłotkowaną . nie wygląda to ślicznie, ale co zrobić
Niestety zawsze mówię, że wczasy są fajne, tylko powrót do rzeczywistości jest koszmarny Najgorsze te komary Resztę ogarniesz... a jak tak będzie padać to znów będzie z komarami plaga.
ka1sia 17:43, 03 cze 2013

Hej, Irenko, pozdrawiam serdecznie my też mokniemy strasznie dobrze, że chociaż temperatura jakaś znośna, a komary u nas przechodzą same siebie jakaś masakra!!!
JulkAd 18:32, 03 cze 2013

irena_milek napisał(a)

O takej obwódce właśnie marzę dla swoich okrywowych The Fairy

śliczna soczysta wiosna u Ciebie
Gosiniak 19:25, 03 cze 2013

Irenko a ja przegapiłam twój wyjazd na Kretę, ale już nadrabiam, też byłam w tym raju, więc tym bardziej zazdraszczam
Ogród zachwyca i czaruje nieustannie
grazyna 19:37, 03 cze 2013

Pooglądałam Kretę pokazaną Twoimi oczami. Wszystko w Twoim ogrodzie rośnie jak w klimacie greckim
A psy... coś tam połamały, przygniotły, potargały - pewnie z tęsknoty za swoją Panią szukaly Twojego zapachu.

Ja też wolę tamtejsze ciepełko, ciśnienie mam lepsze, energii ogrom, po prostu żyję, bo dzisiaj u nas to życiem nazwać nie można,raczej przeżyciem w oczekiwaniu na poprawę pogody.

Lubię Twój ogród - taki ciepły
Madzenka 20:04, 03 cze 2013

Irenko !!! Ślimakami i chwastami się nie stresujemy!!! Są wszędzie!!!
Odpoczywamy w kąciku medytacji