i cd w tej części
jest tak jasno i soczyście, a jak to urośnie!
no i buki trikoror nadają inny ton kolorystyczny, który nawiązuje do daleszej części, gdzie powtórzenie z innymi trawami, klonem i rozchodnikami w kolorze bordo, pomiędzy dałam len, jest zwiewny i super wygląda
i w drugą stronę
i koniec, ziemia została pokryta zmielonymi gałązkami sosen, na rzie zielono, ale zbrązowieje.....ale jak to pachnie, bosko!
Irenko, czy to cprysiki nutkajskie Pendula?
Bo jesli tak, to obawiam się, że za gęsto posadziłaś. One dorastają do 15 metrów wysokości, a i objętości sporej są.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
obiecane, co mnie się spodobało, a innym niekoniecznie
Fince się podobało, przy okazji rozszyfrowała większość moich traw, udzieliła cennych wskazówek i czeka nas przesadzanie!!!!! i wiem co ja posiałam, jeżówki i naparstnice, dobrze, ze wszystkiego nie wyplewiłam
jest cała masa!
tak się zaczęło wykorzystanie gałęzi z wyciętych drzew...a że przebija sąsiada garaż..
zamiast metalowej, idealna podpora z pnia] perukowca
Tereniu, tak, to one
my wszystkie drzewa podcinamy bardzo wysoko, one też będą podcinane i góra tylko ma zwisać, tak samo robimy z innym okazami, aby dołem tworzyć inne piętro
Zbysiu mam nadzieję, że ta cała praca porządkująca ma sens i ogród zyska
co do bukszpanów, są chorowite, ciężko rosną, stwierdzam, że nie lubią wilgoci i uwielbiają je ślimaki, u mnie zjadają wszystkie nowe listki, więc teraz jak tam wysypane, jest nadzieja, że ruszą z kopyta
ale fakt, upierdliwe są