Irenko, ta rabata zachwyca, jest ślicznie skomponowana. Widzę, że idziesz w czerwień - widziałaś zajawkę ogrodu bez trawnika u Danusi - szefowej? Będzie jesienią w Mai, są tam piękne czerwone róże zestawione z trawami i hostami. Irenko, pokaż mi z bliska liście twojej werbeny, bo okazało się, że u mnie rosną dwie odmiany (jedna od Joli - Joku, a druga z siewek od Joasi). Różnią się listkami - jedne mają liście ciemnozielone, wąskie, a drugie szersze, bardziej jasne, czyżby były różne odmiany?
Ale masz lilie wysokie!!! U mnie tylko jedna wybujała ponad przeciętną i nie wiem nawet jaka to, bo kupiona jako "Różowa", jeszcze nie kwitnie, ma ze 2 metry...
Dalie od Ciebie zaczynają Już kwiatuszki mam
Ciągle zachwyca mnie ta Twoja lawenda, jaka gruba i stojąca, i w granat wpadająca!!! Aż mi się rymnęło...Znasz nazwę może?
Zachwyciły mnie Twoje lilie) No i krwawnik, takiego szukam ale w końcu gdzies go kupie, mam bialy i jestem nim zachwycona. Kiedys kosmos wyrywałam a dzis tez mi się podoba Pieknie u Ciebie Irenko Pozdrawiam serdecznie
Ale kolorowo łaaaaaaał......widzę ze i kosmosy u Ciebie ..... siejesz je na wiosnę czy kupowałaś......i las Werbeny mnie zachwyca .....ja też kupiłam ...mam nadzieję że się wysieje