Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Anita1978 17:25, 19 cze 2015

Czytam ze kolejne zmiany planujesz? Róże masz piękne- zupełnie inne niż ja, nostalgia piękna, muszę kupic na jesień
Buziaki
lilia 19:29, 19 cze 2015

Irenko, ja bardzo chętnie przeczytam, jak pielęgnujesz róże. Mam kilka, a nie chciałabym im w niczym zaszkodzić, bo zaczynają pierwsze kwitnienie
AgnieszkaW 20:11, 19 cze 2015

Irenko, Astrid graffin jest piękna, ale i Angela mi się podoba, i ta biała też, ale ja już nie mam gdzie sadzić...chyba
Mala_Mi 20:49, 19 cze 2015

Milka napisał(a)

Hym..miałam nadzieję na konkrety

Irena.. konkretem jest Twój ogród... niepowtarzalny, bogaty, wszytko dorodne i okazałe.. człek szczękę zbiera z podłogi co fota.. Ma się ochotę wszytko przenieść do siebie... tylko miejsca brak. I tu kolejny podziw.. gdzie to wszytko mieścisz???

Oglądam co jakiś czas .. i notuję w pamięci co szczególnie zachwyciło.. jak dochodzę do końca.. to stwierdzam, że musiałabym wszytko zacytować, wszytko pochwalić.... a tu czas goni ..

Winogrono z patyków będzie miało owoce
Hosta Twoja jest ogromna.. dziś foto zrobiłam, ale stwierdziłam, że wyszło do niczego, bo nie oddaje wielkości .. dla hosty muszę wyciepać bukszpana, bo zasłania, a tam będzie się super komponować z resztą ..
Kasik 21:10, 19 cze 2015

No właśnie - jak tu napisać co ładne, jak wszystko zachwyca. I nie są to takie na prędce napisane słowa. Masz taką ręke do roślin, że tylko pozazdrościć. Są róże- u Ciebie szaleją, są piwonie- u Ciebie bez liku odmian, różaneczniki i wszystko inne. Ta zieleń aż kipi, trawy szaleją, kolory jak z palety barw.
Zawsze mam te same wrażenie- pięknie. Potem patrzę u siebie i to co wydawało sie rozrośnięte już się takim nie wydaje.

Buziole przesyłam
Bogdzia 22:03, 19 cze 2015

Zakwitł mi maczek od Ciebie, śliczny , moze sie rozsieje.Pozdrówka.

barbara_kraj... 22:30, 19 cze 2015

Irenko, a rodków na nowej rabacie nie planujesz? Masz juz upatrzone miejsce dla tych, które przesadzać będziesz?

Nie stawaj w czasie burzy pod drzewem. Samochód chroni przed piorunem, ale nie przed konarami drzew.
kitek81 05:01, 20 cze 2015

Irenko ogród Twój zachwyca, jest przepięknie, pozytywnie zazdraszczam takich cudnych widoków
Pola 08:35, 20 cze 2015

Milka napisał(a)

A ja miasto kochałam....

No tak miasto kochasz, ale mając taki ogród to tak jak byś na wsi mieszkała....róże to dla mnie najpiękniejsze kwiaty od zawsze, mam zamiar co roku coś posadzić.....
Madzenka 10:19, 20 cze 2015

Gardenarium napisał(a)
Irenko, Twój ogród ma zupełnie inny styl Ładowanie się w to co teraz robisz ni pasuje moim skromnym zdaniem. Popsujesz czarodziejski klimat ogrodu

Wyróżniał się a idziesz w złym kierunku.

Nadrobiłam zaległosci ale pogubiłam sie przy tej wypowiedzi?
Czy chodzi o rabatę przy pergoli? Cały ogród Irenki to bukszpany I trawy uzupełnione kwitnącymi roslinami, więc ta rabata chyba idzie w tym samym kierunku?

Irenko napisz co robisz Astrid, ze taka piekna. Moja w drugim sezonie szkoda gadac, zakwitła dwoma marnymi kwitami i teraz mam czekac na kolejne tłoczeniem? Chyba dostanie eksmisję, bo zajmuje zbyt wazne miejsce na rozance.
Pamietam Twoje ubiegłoroczne nasadzenie tej rozy z vertigo i nerwa mam na moja.....