Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Pola 18:59, 12 kwi 2013

O la boga, rano tu byłam i od tego czasu tyle do nadrobienia, wróciłam z ogrodu, Irenko lecicie strasznie.
Kiedy wyjazd do Holandii..... cały czas myślę o stożkach z cisów. Irenko czy planujesz w przyszłym tygodniu luknąć do tej szkółki z cisami, jeśli tak to zapytaj o cenę stożków z cisa tak mniej więcej 1.80 m wysokości.
Potrzebuję 2 szt. jeszcze nie obadałam cen u mnie.... ale jestem tak napalona że nawet do Was pojadę jeśli trzeba.
Welka 20:03, 12 kwi 2013

Witam!
Doczytuje, że też walczysz z choroba, więc zdrówka życzę, zwłaszcza, że masz zaraz wyjazd do Holandii
Pozdrawiam
zuza12 20:06, 12 kwi 2013

Hej Irenko,
jak tam zdrowie? Jak jechałam przez Wrocław i swieciło takie piękne słonko, to myślałam o Tobie, że musisz byc strasznie zła z powodu tego chorobowego aresztu.
Pozdrawiam
Gabisia 20:21, 12 kwi 2013

Irenko, koniecznie jedź do tej szkółki na przeszpiegi.
I pamiętaj: duuuże cisy

Buziam!
Mala_Mi 22:49, 12 kwi 2013

Holandia w planach .. doczytałam.... idę spać... i od dziś podziałałam nie dla nałogu... ciekawe ile wytrzymam......
Martek 23:37, 12 kwi 2013

irena_milek napisał(a)

Marta, szkoda że nie ma teleopartacji, wpadłabyś do mnie i wyżyła się w ogrodzie, no bo ja nie mogę
a potem kawa, jedzonko i gadanie
czekam na takie rozwiązania w komunikacji

Na razie tylko myśli są szybsze i wolne od korzystania z wszelkiej lokomocji .Docierają nawet w kosmos
Pewnie,żebym pomogła na problemy najlepsza praca fizyczna.
Dobranoc kochana oczy same się kleją ,pada u nas deszczyk wiosenny
monteverde 23:50, 12 kwi 2013

Irenko jeszcze Ciebie trzyma choróbsko? pozdrawiam i kwiatka zostawiam
an_tre 11:03, 13 kwi 2013

Irenko wpadłam się przywitać i życzyć zdrówka a sama po robotki, bo słonecznie dziś mamy pozdrawiam słonecznie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 11:33, 13 kwi 2013

ka1sia a wiesz, myślę, że w ciągu 20 lat wiele się zmieni, o ile nie wcześniej

ewa004 Ewcia, no bo ty się ociągasz, a Karola dawała namiary na wyjazd

Marzenko, cudne krokusy u mnie też szaleją i nawet mam pąk pierwszego tulipana
jak patrzę teraz, gdzie co wschodzi, to się łapię za głowę, bałagan!!!

gajola witam cię u siebie i na forum, coraz więcej osób z naszego rejonu nie czytaj, obejrzyj wizytówkę i wskakuj na bieżąco do Wałbrzycha mam 70 km, pomyślę, jakie szkółki polecić i ci podam
można zamawiać w necie, ale czasami koło siebie ma się fajne szkółki powoli i ty zrobisz co planujesz, ja nadal zmieniam i chyba końca nie widać, pozdrawiam serdecznie

Pola takie 10 letnie i chyba nawet wyższe, koło 200 zł, pewnie można coś będzie urwać

Ewelinko walczę jak lwica, łykam na potęgę wszystko, do tego czosnek, miody i masełka i naturalne z tymianka syropki i sosny

Zuzia zobacz, jak to się poukładało, ja się wyłożyłam na długo, zaraz mąż, nie do końca jeszcze zdrowa, bo kaszel jeszcze mnie męczy, ale wszystko inne już ok, no i po drodze smutna historia z psami, nie dałabym rady, ale wiesz, do 3 razy sztuka jakoś brak kondycji osłabiał złość, na niemoc robienia buziam

Gabisia dużych tam od groma, kule, stożki i ścięte kule duże, to cena między 70-200 wrócę, to się tam wybierzemy

Aniu lecz się, bo to okropna mutacja, ciężko zwalczyć; podziwiam cię, ze w ogóle siadłaś do kompa, ja nie byłam w stanie! z wyprawy zdam relację

Marta myśli, to energia, nie widziana ale jest i ma olbrzymią moc, dlatego trzeba mieć kontrolę nad nimi ciesz się wiosną i śpiewem ptaków

Aniu monte cudo, co to za roślinka? dzięki idzie z leczeniem lepiej, teraz został tylko kaszel i osłabienie, 2-3 dni i będzie jak dawniej

Aniu an_tre pozdrawiam i pewnie, w taką pogodę, to tylko w ogrodzie
Milka 11:57, 13 kwi 2013

i jak zwykle przy okazji karmienia psiaków, podrapania za uszami i tańca powitalnego, miski wody...w ogród.korci zobaczyć, co się dzieje! jutro wyłażę i robię oprysk rh, nawozy i cięcie róż, ubiorę się odpowiednio
bratki posiały się w wielu miejscach, jak podrosną usadowię je w jednym miejscu, w grupie...mam białe i fioletowe

siewki, tak na oko mam ich z 20, chyba zakwitną