Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

Joaska 11:03, 30 kwi 2013

ka1sia napisał(a)

Aniu, kontrola musowo!!! to daje kopa do działania

no dobra, pokażę moje skrzyneczki jeszcze balagan i nie skończone, ale warzywka już rosną

Kasia no skrzyneczki pierwsza klasa!!!!
I dzięki Tobie ja także je mam!!!!! Dzięki!
ka1sia 11:03, 30 kwi 2013

anna_g 11:05, 30 kwi 2013

ka1sia napisał(a)

no widzisz mamuśka, nie znasz się, a głos zabierasz mój malutki synuś też ma 180cm i nogę 45!

Ha, ha - no i w dodatku miał rację Ale co poradzić jak się mamuśka denerwuje. Teraz po egzaminach, które ponoć poszły mu "spoko" - mój też "ma wakacje" - na pytanie o naukę stwierdza, że już się uczył... na egzaminy...

Fajne masz te warzywniczki... podoba mi sie coraz bardziej taka metoda "trumienkowa" Już mi M obiecał że jak w przyszłym roku będę chciała to mi taki zrobi... (ale ma nadzieje, że mi przejdzie Ogrodomania - ha. nic z tego niech się łudzi jeszcze trochę...

Pozdrowienia zostawiam
ka1sia 11:06, 30 kwi 2013

Asia, dzięki, mam nadzieję, że jak się posprząta, posadzi kwiatuchy i skrzynie zarosną, to będzie fajnie
ka1sia 11:16, 30 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Ha, ha - no i w dodatku miał rację Ale co poradzić jak się mamuśka denerwuje. Teraz po egzaminach, które ponoć poszły mu "spoko" - mój też "ma wakacje" - na pytanie o naukę stwierdza, że już się uczył... na egzaminy...

Fajne masz te warzywniczki... podoba mi sie coraz bardziej taka metoda "trumienkowa" Już mi M obiecał że jak w przyszłym roku będę chciała to mi taki zrobi... (ale ma nadzieje, że mi przejdzie Ogrodomania - ha. nic z tego niech się łudzi jeszcze trochę...

Pozdrowienia zostawiam

Aniu, oj, z tymi naszymi chłopakami sama radość
A skrzyneczki jak narazie dla mnie mają same zalety, bardzo fajnie mi się je obsadzało, łatwy dostęp, ziemia mi się nie obsypuje, jak ze zwykłych grządek, zobaczymy jak będzie dalej
Mój mąż już się przestał łudzić sam powoli "wsiąka" w ogród wczoraj wracając z Krakowa z wlasnej i nieprzymuszonej woli wstąpił do szkółki i zrobił zakupy
Mala_Mi 11:25, 30 kwi 2013

Kontrola byłą i zmykam, bo piekiełko to w porównaiu z tym co u mnie to wczasy...
Tulipki, skrzyneczki.... fajne, ale i tak najfajnieszy ten las w tle
ka1sia 11:27, 30 kwi 2013

asc napisał(a)
Kontrola byłą i zmykam, bo piekiełko to w porównaiu z tym co u mnie to wczasy...
Tulipki, skrzyneczki.... fajne, ale i tak najfajnieszy ten las w tle

Aniu, jak też go kocham
Bogdzia 22:21, 30 kwi 2013

Pięknie Kasiu , warzywka w luksusach teraz i tulipanki super rosna. Pozdrówka.
kraania 22:33, 30 kwi 2013

Kasiu ale ślicznie tulipankowo u Ciebie. Warzywniczek rewelacyjny i ściągam go od Ciebie .
Kuklik 23:20, 01 maj 2013

Świetny warzywniak, na pewno będziesz zadowolona. Ja od 2 lat mam warzywa w skrzyni, chyba najlepiej udała mi się sałata Pozdrawiam wiosennie