Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

gierczusia 18:58, 24 cze 2013

Pierwszy raz widzę taką karganę.. .. Widziałam do tej pory tylko formę pendula .. A Twoja taka nastroszona
gierczusia 19:12, 24 cze 2013

Aniu uśmiałam si z opowieści o akcji dezodorant .. Jesteś zaskakująco dobrze przygotowana ... Ja kiedyś zabrałam uczniowi okulary do pływania i też je nosiłam w torebce , a potem , jak je kiedyś wyciągnęłam , to moi uczniowie płakali ze śmiechu.. .. Wagę ręczną ,też kiedyś nosiłam na wposażeniu .. W czasach zbiórki makulatury ...

Ależ ńie mów, że Ci ten desodoro partnerów odstraszył.. Czy oni kompletnie gustu nie mają ??... Ale wyobrażam sobie te ich miny , jak tą tajną broń anty komarową wyjęłaś z małej torebeczki

Buziole .. Dobrze ,że jesteś
Gosiniak 19:25, 24 cze 2013

Aniu czytałam o tej strasznej nawałnicy, współczuję bardzo, dobrze że u ciebie tyle przepięknych roślinek i możesz się pocieszyć innymi, jakby moich parę kfiatków wyrwało to już by mi nic nie zostało, chyba muszę więcej kfiatków sadzić

A ja czasami też się zastanawiam co też moja torebka taka z dnia na dzień cięższa się robi......no tak ogrodowych przyrządów nigdy dość, jeszcze na komarki trzeba koniecznie mieć, co by zaimpowonać rodzince jakby co, tak jak u ciebie dobrze że sekatorka nie wyciągnęłaś to by dopiero było
Bogdzia 20:34, 24 cze 2013

Na spotkaniu u Danusi bardzo często było słychac ze szkoda ze Ciebie nie ma.Wnioski wyciągnij sama. Buziaki.
Madzenka 20:59, 24 cze 2013

Muszę skomentować zanim doczytam do końca: pazurki, fyzura, marynarka !!! Zdjęcia som.???

Edit byly!! Ktora to Ty w bagażniku a ktora synowa(????) obie piekne laski!
Urszulla 21:33, 24 cze 2013

gierczusia napisał(a)
Aniu uśmiałam si z opowieści o akcji dezodorant .. Jesteś zaskakująco dobrze przygotowana ... Ja kiedyś zabrałam uczniowi okulary do pływania i też je nosiłam w torebce , a potem , jak je kiedyś wyciągnęłam , to moi uczniowie płakali ze śmiechu.. .. Wagę ręczną ,też kiedyś nosiłam na wposażeniu .. W czasach zbiórki makulatury ...

Ależ ńie mów, że Ci ten desodoro partnerów odstraszył.. Czy oni kompletnie gustu nie mają ??... Ale wyobrażam sobie te ich miny , jak tą tajną broń anty komarową wyjęłaś z małej torebeczki

Buziole .. Dobrze ,że jesteś

popluty komputer
sama będę musiała czyścić
Bogdzia 22:19, 24 cze 2013

Aniu napisałam o komarach u siebie.
Mala_Mi 22:27, 24 cze 2013

TheMagda napisał(a)
Aniu uwielbiam Twój ogród, no po prostu UWIELBIAM!!!
Każdym razem niby jest to samo, ale inaczej pokazanie i gdybym nie kliknęła z premedytacją że kcę oglądać wątek ASC to nie wiem czy bym się połapała gdzie jestem

A ja uwielbiam Twój uśmiech na awatarku... i Skoczek się zgubił
A ogród z bylinami to włąsnie takie zaskakujące zmiany aranżacji w czasie.. to nie mój ogród.. to byliny to robią
Rok temu zrobiłam sesję dla wybranego miejsca jak się zmienia co jakiś czas... to w pierwszej części.... i wiem o tym i ciągle sama się dziwie, że mnie to zaskoczyło
Wiec walczę z bylinami i i je mam bo lubię jak jest ciekawie i nieprzewidywalne

Dziś takie zaskoczenie znalazłam w ogrodzie.. jajko wielkości praktycznie kurzego... ale u mnie kur nie ma, i nigdy od sąsiadów kur u siebie nie miałam.. wiec co to???

aga_k 22:29, 24 cze 2013

Teraz tyle w przyrodzie dziwnych rzeczy, to i jajo urosło
Mala_Mi 22:32, 24 cze 2013

gierczusia napisał(a)
Pierwszy raz widzę taką karganę.. .. Widziałam do tej pory tylko formę pendula .. A Twoja taka nastroszona

Ela/... u mnie nic nie jest normalne.. u mnie wszytko pokręcone.. i karagany też...
pień jest kręcony a grzywa rozwichrzona