Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 22:38, 24 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Muszę skomentować zanim doczytam do końca: pazurki, fyzura, marynarka !!! Zdjęcia som.???

Edit byly!! Ktora to Ty w bagażniku a ktora synowa(????) obie piekne laski!

Poznasz po wzroście
Czyt. długości nóg........
I 3 pokolenia kobiet.....
wiunia 22:41, 24 cze 2013

Aniu czytam i nie mogę się oderwać to mój cowieczorny rytuał- poczytać Twój wątek i iść spać w dobrym nastroju
marzena 22:44, 24 cze 2013

no super dziewczyny widzę
pozdrawiam miło, Aniu
JulkAd 23:04, 24 cze 2013

Aniu trzy pokolenia i każde idealne....dobrej nocy Kochana
ka1sia 23:08, 24 cze 2013

Trzy pokolenia pięknych kobiet
Anek, brakowało nam Ciebie, ale przecież Ty to wiesz... wiesz, prawda? buziole Anuś
hanka_andrus 23:09, 24 cze 2013

Może to jajo, to Tobie bażancica podrzuciła?
Zdjęcie na ławeczce- takie sympatyczne,że ach! Ściskam was dziewczyny!
alinak 23:10, 24 cze 2013

Ania nie wybaczę ci że ty rabatę nazywasz wsiowym ogródkiem. ....ja to nazywam Angielską .i tobie tez radze zmienić to określenie
laseczki uporządkowane latkami ,,,buziak wielki dla wszystkich laseczek
Mala_Mi 23:32, 24 cze 2013

O kurde, o w mordę........ zapamiętałam komu mam jeszcze coś pozytywnego napisać... bo nie ukrywam, że podziwiam jak to robicie, że macie możliwość zaglądania ..bo ja ledwo wyrabiam u siebie
A tu zanim ogarnęłam pracę..... to już kolejne wpisy

Buziam was na dobranoc i też idę spać..

Zostawiam pysznogłówki

Trytomy....
Mala_Mi 23:37, 24 cze 2013

alinak napisał(a)
Ania nie wybaczę ci że ty rabatę nazywasz wsiowym ogródkiem. ....ja to nazywam Angielską .i tobie tez radze zmienić to określenie
laseczki uporządkowane latkami ,,,buziak wielki dla wszystkich laseczek

Alinko - bo to nasza tradycyjna rabata polska. a nie żadna angielska I tu nie ma cudaków.. tu są same polskie kfiatuchy I tak po wiejsku.... wsadzone jak popadnie i sobie rosną I chociaż bałagan mnie tu denerwuje... ale go lubię Będzie czas .. poprawimy i może będzie to rabata polska
A teraz mój wsiowy ogródeczek
A to drugi kandydat na wsiowy ogródek

Tojeść kropkowaną oddam w dobre ręce I w złe też.. ona da sobie radę

Mala_Mi 23:46, 24 cze 2013

hanka_andrus napisał(a)
Może to jajo, to Tobie bażancica podrzuciła?
Zdjęcie na ławeczce- takie sympatyczne,że ach! Ściskam was dziewczyny!

Dziewczyny odwzajemniają uścisk... mama gdyby miała komputer też by tu siedziała na forum
Bo też zapalony ogrodnik działeczki pracowniczej I sama bez niczyjej pomocy robi wszytko, z kopaniem i zakładaniem trawnika metodą gospodarczą Ona Hanuś tak jak Ty

I jak byłam w domu dziadków.. to ucieszyłam się jak dziecko z jaśminu który kwitł... rośnie tam odkąd pamiętam, a z opowieści wiem, że był tam jeszcze wcześniej... ponad 50 lat w jednym miejscu
Moja mama go nie lubi.... bo kwitł jak mamy babcia umierała i na złość pachniał w sposób duszący... wiec ma ponad 60 lat

I podzielona kliwia pojechała po rodzinie.... ustaliliśmy w którym roku moja mama ja dostała od babci... wiec moja kliwia po podzieleniu przez bacie trafiła do mojego domu w 1976 roku....
W 1985 roku zabrałam ja do siebie jak wyszłam za maż.... bo mi się podobała Przejechała ze mną przez całą Polskę w pociągu Jako posag, wiano czy jak to się kiedyś nazywało...
I w tym roku ją podzieliłam... ale się bałam.. a ona mi zakwitła i z 4 mniejszych sadzonek....dwie już kwitną

To Babcia z nieba czuwa Bo niemożliwe bym tyle lat uchowała i nie zamordowała kwiatka

Takie małe rzeczy a cieszą