Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Konstancja30 00:37, 15 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ania nam zniknęła??? Liczyłam na 30 stron do nadrobienia....

no właśnie ??? ... jestem pewna, że coś kombinowała ... czyżby nowa rabata ??? ... heeee ...
barbara_kraj... 01:52, 15 lip 2013

asc napisał(a)

[b]Basiu
- dziś mam też dobre hasło dnia
Codziennie M patrzy w okno, ledwo oczy otworzy i mówi "Ale busz"... sam już zaczął mówić co widzi w pierwszej kolejności do wycięcia .. "Ale busz" słyszę w jego wykonaniu kilka razy dziennie..
Dziś stwierdził, że nie nadążę latać do urzędu z papierami na wycinkę .... a z mego powodu wprowadzą nowa ustawę dla mnie która nakaże zgłaszać sadzenie drzew i krzewów
Ot.. i tak to mnie M wspiera

Boi się, że mu trawnika nie stanie?
Madzenka 06:24, 15 lip 2013

Buziaki w ten deszczowy (u nas) dzień
jotka 07:29, 15 lip 2013

Aniu, tyle mam do nadrobienia u Ciebie, że chyba nie dam rady Najprościej byłoby przyjechać i zobaczyć to osobiście Wczoraj byliśmy u Hanusi na pikniku - było cudownie
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3411-piknik-w-hanusiowie-14-lipca-2013?page=6
Tam gdzie dam radę będę jeździć, spotkania w realu mają inny wymiar pozdrawiam

https://www.ogrodowisko.pl/watek/90-ogrodoweimpresjejolki?page=885
Milka 12:39, 15 lip 2013

Aniu, gdzie żeś ty?
tworzysz nowe dzieła? ja znowu zmieniam, coś chyba końca nie ma!
buziam
Mariusz 12:59, 15 lip 2013

Witaj
Nie wiem czy jesteś w Przemyślu czy nie, jak jesteś to warto zobaczyć na żywo , a ja zostawiam w wirtualnej przestrzeni

Milka 13:17, 15 lip 2013

i co rzec, och, och!!!
Syla 14:00, 15 lip 2013

Takiego Ania bonsaja kcem .... nawet po niego przyjadę ... kuleczka cisowata również do pozazdroszenia moje załatwia misecznik a ja jego , mam nadzieję że z podobnym skutkiem lililijowce przecudnej urody ale u mnie już się nie zmieszczą .... aaaaa jak zaglądnę do Cię i Madżen to dostaję kopa na nie tylko cały dzień ale i tydzień ..... buziak
wiunia 15:07, 15 lip 2013

Aniu, anulowałam zamówienie przez internet (katalpy) ostatecznie pojeżdżę trochę i poszukam w realu Pozdrawiam serdecznie i dzięki za pomoc!
Urszulla 15:19, 15 lip 2013

asc napisał(a)

Zbysiu dlatego kupiłam cisy Muszę kupić jeszcze jednego na pniu.. nawet pojechałam do Przemyśla w tym celu i przy okazji też.. i szkółki nie znalazłam
Z przyczyn prozaicznych i przyziemnych, do Danusi projektów będzie modyfikacja czyli z każdego coś... no i niestety bonzajek z cisa będzie nieco mniejszy niż powinien... dlatego dostanie do towarzystwa dwie kulki w skarpetce z drugiego projektu Ale na froncie zastosuję pomysły Danusi, tylko trochę zmiksuję projekty... podobają mi sie rozwiązania w projektach i to wszystkie.. ogród mam bylinowy i kwitnący... a front domu chcę uporządkowany, by nie było tego rozgardiaszu... Danusi projekty właśnie to maja I nie są szarobure nudne Mam też sporo trawy Ice Dance, wiec ją też wykorzystam, też byłąw projekcie.. i na pewno żurawki, bo to żelazne rośliny i prawie cały sezon ładne Postanowiliśmy też gdzieś weksmitować róże które rosna po sąsiedzku, bo nie pasują tu Będą mizany, ale najpierw rabata po warzywniaku, bo to gorzej drażni.. ..

Kurcze, jakie szaleństwo
spać w nocy bym nie mogła gdybym takiego bonsai-a przywiozła
Ha,ha,
podziwiam Twój spokój i opanowanie