Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Megi 20:20, 15 lip 2013

A u mnie dzisiaj pogoda była jak na zamówienie - wczoraj zresztą też, obeschło wszystko, pogrzało się w słońcu, owiało trochę wiatrem i można ruszać w teren jutro, oby tylko pogoda się nie zepsuła (tfu tfu za lewe ramię

odnośnie cisów - w moich stronach to cisów nie ma - tak dla zasady chyba, nawet bonsaje jak są, to niecisowe wyłącznie ale ostatnio znalazłam cisy - tyle że Elegantissimy - ogromne i wypasione, bez misecznika - zaraz na miejscu wszytskie obejrzałam dokładnie - i chyba jak na cisy to nawe cena znośna - 120 zł sztuka - a okazy prawie metrowe wzwyż i wszerz.
Mala_Mi 20:31, 15 lip 2013

Konstancja - nie kombinowałam tylko robiłam to co trzeba do pracy na poniedziałek.. a potem trochę polatałam po bociusowemu po kominkach.. bo mam u Was straszne zaległosci.. zresztą deszcz uniemożliwia kombinacje i ruchy wojsk z przerzutem flanek z lewej na prawą

Basiu - mój bronił trawnika i drzew jak niepodległości, ale z czasem mięknie... a może się poddaje, bo kto z babą wygrał??? Ale busz mam okrutny i straszny.... mnie też to przeraża Szkoda będzie sie pozbywać, ale to jest nieuniknione, wiec już typujemy co i kto by w pierwszej kolejności wyrzucił... niestety zdania są często podzielone. Ale już musimy dochodzić do konsensusu... szybko to wszytko rośnie

Jotka - zapraszam zawsze, nieustannie ..wiesz o tym.. a Hanusi bal oglądałam... I kobiety w kapeluszach

Irenka - nasz charakter niestety skazuje nas na ciągłe przeróbki, my to mamy w genach

Mariusz - nie udało się, ale za wirtualna przestrzeń dziękuję i proszę o więcej Te fioletki są boskie

Syla - przyjeżdżaj, będzie okazja sie poznać bop ciągle nam nie po drodze

Ula - jak sie dobrze przyjrzysz fotce, to zauważysz, że też spać nie mogłam... jestem boso, a góra to piżamka I to tłumaczy, że zapomniałam gdzie to kupowałam.... i drugi raz pojechałam tyle kilometrów i szkółki nie znalazłam

Agata - ja leniwa jestem i czekam, aż ciepłe kraje przyjdą do mnie

Madżen - jak zrobię Danusiowa rabatę, to Danusia się do mnie do końca życia nie odezwie.... Danusiowa to ona będzie za jakiś czas...w przestrzeni lat, na razie to będzie wersja dla ubogich Mam nadzieję, ę mi Danusia tę profanację wybaczy...ale naprowadziła mnie na dobry trop... może nie będzie to co u Danusi miało być, ale mniej będzie drażnić i straszyć. A potem ciski urosną i zrobią sie ładniejsze... i wtedy będzie Danusiowa rabata .
Ale cicho sza... w duchu i tak będę ją nazywać Danusiowa
Mala_Mi 20:36, 15 lip 2013

Madżen - nie mogę jak Łazuka, muszę jeszcze jechać służbowo... zaraz spadam..za 5 minut....

Gierczuś - Ty też sie musisz meldować w Rzeszowie... nie myśl sobie, że doniczki Cię godnie zastępują.. o!!!!!!!!!! co to, to nie

Megi - u nas cisy można kupić, ale takie typu sadzonka, na żywopłot.... małe... ale większe czy formowane to jak na lekarstwo nie ma, w jednej szkółce był bonzaj za 1900 ale wyglądał wiosna jak wyrzut sumienia. Ale dzięki temu jak już sie trafi.. to cenę ma dobrą, bo .... to nie chodliwy u nas towar.. I dziwne bo w Rzeszowie cisów na terenach rekreacyjnych , miejskich jest bardzo dużo i to bardzo wielkie okazy....

barbara_kraj... 22:11, 15 lip 2013

Aniu, zobacz swoją/moją tojeść. Cieszę się, że się przyjęła. Nie wyrosła jeszcze jak Twoja, ale liczę na to, że się rozrośnie i podrośnie
Bogdzia 22:18, 15 lip 2013

Jestem na bieżąco . Buziaki zostawiam.
boguslawa_ma... 07:27, 16 lip 2013

Aniu zaglądam do ciebie i słonko posyłam bo u nas świeci od rana
Mala_Mi 07:34, 16 lip 2013

Basiu - rozrośnie sie bez problemu To żywotna roślina A za 2 lata będziesz rozdawać

Bogdzia - wiem, że jesteś u mnie zawsze na bieżąco...wcześniej lub później ale jesteś.. tak jak ja u Ciebie .

Bogusia - słonko gdzieś po drodze zabałaganiło i jeszcze nie dotarło

Miłego dnia.. uciekam do pracy.
jotka 07:58, 16 lip 2013

Też słonko posyłam bo mam się czym dzielić Robię sobie nadzieję, że kiedyś przyjadę Efektywnej pracy, ęeby czasu zostało na ogród i odpoczynek
Joaska 09:55, 16 lip 2013

asc napisał(a)

Aniu cudne cisy ....... widać że zdrowiutkie ....ah piękne
Milka 10:13, 16 lip 2013

Doczytam o winogronach i dla ciebie na zapas, jakby co tez zrobię
wywaliłam tę roślinę od ciebie, co tak się rozrasta, za bardzo ekspansywna, muszę jakoś panować i sensowniej wybierać, bo wczoraj tyle nawywalałam różności...istny pogrom!
Cis posadzony? fotorelację poproszę