Daria - u Ciebie też leje???? Koszmar , w całej Polsce, nadzieję straciłam, że rozwieje szybko chmury deszczowe. Okropne te lato

Lecę zobaczyć co mi napisałaś o fuksjach, bo pytanko zostawiłam
Irenko - dzięki za zachwyty nad liliowcami, ale Twoje to rarytaski wypasione

Ja dużo mam takich zwykłych, ale też je lubię, a że były tanie, to od razu można było posadzić więcej i jest większa plama.. Cieszy każdy kwiat... nawet mlecze jak kwitną to ładne
Reni - ja też nie nadążam.. wczoraj postanowiłam poszwendać sie u Was i już brakło czasu na swój wątek
Ewuś - a nie mogłaś przesłać słonka priorytetem????
Julka - dmuchaj mocniej...... sportowa kobieta masz wydolność płuc,, to dmuchaj.... dmuchaj, bo mnie szlag trafi i moje doniczki też
Różyczko Jerychońska... chociaż jerychońskie to chyba były trąby.. mus sie dokształcić.. . gdzieś mi mignął Twój wątek i uciekł??? W stopce go nie ma.....
Renatko - cisowe kule wyszperałam w zakamarkach, nawet nie wiesz ile sie obiegałam po tych polach.... najpierw było, że nie ma, a potem że było chyba coś takeigo jest... i był bieg pomiędzy rzędami , bo zamykali przybytek.. Kulek więcej nie widziałam, bo bym wzięła...ale liczę, że może gdzieś się jakaś uchowała.. były tylko dwa bonzajki, tylko węższe a wyższe od mojego.
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.