Karolina - cis ci odpisałam na PW..dobra cena

szkoda, że był tylko jeden

I kopany z gruntu, mam nadzieję że sie przyjmie ... ale był wkopany w worku jutowym, bo one już jedna przeprowadzę zaliczyły, bo szkółka kiedyś była w innym miejscu. U nas z cisami jest straszna posucha
Kindzia - do Alinki pozbieram moje zbędne siewki.. jak zdążę wykopać ... i przywiozę
Jakbyś mój garnek widziała do wekowania, stary kilkudziesięcioletni wielki płytki gar, emaliowany. co to emalia dawno z niego zlała, w środku jedna rdza... szeroki, wiec ledwo się mieści na kuchence, tak jednym półdupkiem.. a na dno wrzucam stare pieluchy, albo co mi się pod rękę nawinie... Zdradź mi co za cudo kupiłaś, by nigdy tego nie kupować.. Moja to Bosch
Bogdzia - ja w trawkach to i z rozplenicami mam problem, to tego jest tyle rodzajów

Ale faktem jest Red Barona najłatwiej odróżnić

Mam w krzakach Ice Dance... wielką kępę, olbrzymią.. wyrzuciłam bo mnie denerwował, ale chyba dam jej nowe życie... dostanie drugą szansę

I to od razu w przed ogródku... jak znów mnie wnerwi to pójdzie definitywnie won.
Basiu - dziś mam też dobre hasło dnia

Codziennie M patrzy w okno, ledwo oczy otworzy i mówi
"Ale busz"... sam już zaczął mówić co widzi w pierwszej kolejności do wycięcia .. "Ale busz" słyszę w jego wykonaniu kilka razy dziennie..
Dziś stwierdził, że nie nadążę latać do urzędu z papierami na wycinkę .... a z mego powodu wprowadzą nowa ustawę dla mnie która nakaże zgłaszać sadzenie drzew i krzewów

Ot.. i tak to mnie M wspiera
Julka - mój M co kosi trawnik to z powodu rabaty liliowcowej powtarza "No jak z tym żyć?" No i muszę ją wyciepać w nowe miejsce.. Rok temu już zaczęłam przenosić..ale mi wszystkie się nie zmieściły, tak 1/3 tylko

... i na resztę czasu brakło..
To późna jesień 2012, muszę je jeszcze raz przekopać bo za blisko cyprysów są posadzone, ale ziemia byłą tak sucha, że nie byłam w stanie jej przekopać.. jesienią jak zdążę to poprawię..
Przedłużę tę rabatę za borówkami, wzdłuż cyprysów.. ale i tak wszystkie mi się nie zmieszczą...
A to w tym roku

Foto kiepskie