Nie czasowa jestem wiec odpowiadam szybciutko

A i forum tak wolno chodzi, że meni szlag trafia.
Butterfly - motylku przylatuj.. nawet na drugi koniec.... i czemu nie zadzwoniłaś że będziesz w Rz. bym Cię doprowadziła do Pana Bylinowego

A na drugi raz parkuj po przeciwnej stronie drogi.... tam jest parking dla kilientów też.. bo to dom Pana Bylinowego

Z stamtąd sie łatwo wyjeżdża, bo na placu nawet zawrócić można

A spod furtki szkółki to MASAKRA..a w godzinach szczytu niemożliwe

Tak czy siak nagana z wpisem do akt... była i nie powiedziała....... podpadasz.... na drugi raz będzie lanie na kolanie....
Mirka - nóżka jest zacna.... prawie jak nasze długonogie dziewczyny z pomorza....
Sebek i Marzena - też jak ją pierwszy raz zobaczyłam to zgłupiałam... pierwszy raz to nawet nie poznałam, że to horti.... bo kto widział takie coś ???
Agnieszka - znając życie to nic hortensja nie dostaje, kompletnie nic.. taka odmiana i ....lata robią swoje ... w dodatku ziemia tam nie najlepsza...... ale hortka urosła i tną ją mocno, bo by wszytko zdominowała.. wiec na wiosnę jest ufryzowana na jeża

A ja wiosną biorę patyki i próbuję ukorzenić
Bożena - bo ja jestem taka malutka też
Grembosia - oj u Ciebie też dawno nie byłam

A co do hortki to gratulacje dla mamy synowej, bo to jej dzieło

I jej sukces

Dobrych ludzi kwiaty kochają

No i Ele to dobre ogrodniczki
Ula - nie mam pojęcia które wyższe... bo ja nawet pomieszałam jakie hortki mam u siebie
Renia - zapraszam jak gdzieś sie tu zakręcisz...
Ola- hortka jak dla Ciebie.... bo wymaga precyzyjnego i wielkiego cięcia
Zbyszek - dziękuję, jestem normalna, bo ja to samo zrobiłam u siebie.. poleciałam szukać która by sie nadała na drzewko

Muszę właścicielce hortki poczytać co napisałeś .... też sie uśmieje..
Michalina - zapytam sie ile lat może mieć ta hortka.. może doliczą.... wiem że tyle lat co okoliczne serby... wysokie i wąskie.... Faktycznie serby są wąsko rosnące