Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Rench 23:13, 24 sie 2013

Ty jesteś wszechstronna
Mam nadzieję cichą,że mój bylinowy hibiskus będzie podobnie piękny. Póki co dopiero w pąkach.
Madzenka 23:28, 24 sie 2013

asc napisał(a)
I jeszcze w sprawie psychozy opuchlakowej....

To jest nawóz.... i też przy zagniataniu strzela..

Odszukałam na rabatach kuleczek z zeszłego roku.. podsypywałam cebulowe.. i tam na 100% opuchlaków nie mam.... wygrzebałam też kulki.. takie same i też strzelają, nie rozłożyły sie od zeszłego roku....

Mówisz że to może byc nawóz....? Moje mam w słoiku i obserwuje.....
Madzenka 23:29, 24 sie 2013

Powiem Ci, źe pięknie Ci to komponowanie łopatą wychodzi
monteverde 23:34, 24 sie 2013

Piękne zdjęcia Aniu dobranoc no i różyczka z Gosi ogrodu
Konstancja30 23:40, 24 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Mówisz że to może byc nawóz....? Moje ma w słoiku i obserwuje.....

w słoiku !!! Madżen i to jest ogrodniczkowanie z pasją ... kocham Ciem za to ...

Anek Ciebie też kocham ... żeby nie było a teraz nadrabiam co tam namodziłaś
Konstancja30 23:45, 24 sie 2013

z aktualizacji danych nową rabatą jestem urzeczona ... no a bergenie na brzegu mniam ... mam do nich wariacką słabość ... żurawki w półkolu też mniam ... nie no ta rabata to miodzio już jest ... nawet gdybym miała pekaesem jechać muszę ją jesienią na własne oczy zobaczyć ...
Sebek 00:02, 25 sie 2013

Ania - ja na szczęście pracę w kamieniołomach mam już za sobą...no chyba, że znów się mi zmian zachce....I powiem Ci, że z przyzwyczajenia cofnąłem się o 6 stron, a tu tylko dwie natrzaskane....I w tym miejscu przypomniał mi się sławny Wielebny, który mówił pamiętne słowa Wiedz, że coś się dzieje!!! I dzieje się u Ciebie dużo
Ola54 09:23, 25 sie 2013

asc napisał(a)
Beata -

Marzenka - po dniu pracy w kamieniołomach ledwo żyję, łapek nie czuję.. i nie skończyłam. Bo przesadzałam man nowej rabacie... wypieliłam całą, bo bez kory to chwasty szaleją, z rozpędu wypieliłam za serbami... wstyd przed sąsiadami..... pokłuta jestem cała... Stwierdziliśmy, ze moje cycki z tuj też trzeba zaobwódkować, bo źle kosić i trawa żółknie.... I dzień od świtu do ciemnej nocy zleciał.... Zła jestem bo liczyłam, że posiejemy trawnik A tu jeszcze pół dnia roboty. i chyba poszerzę dalszą cześć pod cebulowe Jak już wymieniam obwódkę??? Zresztą po ciemku stwierdziłam, że układam krzywo, że teren chyba sie pokrzywił... i że przełożę za dnia. Ale M stwierdził, bym zostawiła... przecież i tak jeszcze pięć razy to przestawię I dla tego układam tylko na piasku... za często zmieniam geografię

.

Po każdej wizycie u Ciebie mam ochotę na wszelkie prace.Podobnie miałam w piątek od rana do wieczora, resztę darni którą urobiłam musiał już mąż wywieżć bo nie miałam siły wideł wziąć w rękę.Do dzisiaj ledwo chodzę i ....tu cyt, Twojego męża pięć razy to przestawię bo wiosną okaże się ,że coś nie gra.
Mam wrażenie,że to zabawa w kotka i myszkę ale lubię to

Miłego niedzielnego odpoczynku życzę
Madzenka 09:31, 25 sie 2013

Mam nadzieję, że mięśnie i szkielet ciut odpoczęly w nocy aby teraz ze zdwojoną siłą przystąpic do dalszych prac?
Luki 10:20, 25 sie 2013

No i dlatego ubolewa nad swoją kostką mimo, że praktyczna to mam teraz niemały problem, żeby ją ruszyć. No ale musze ożywić jedną rabate i dosadzić żurawki

Rozplenica przecudowna, ja 2 lata temu zostałem oszukany w jednym ogrodniczym, moja wygląda jak jakaś trawa z pola i nie ma zamiaru kwitnąć