Mala_Mi
11:06, 01 wrz 2013

Kasia z Kociewa - glina jest pracochłonna, ale ma też zalety.... i taniej kupić piasek do rozluźnienia gliny niż dobrą ziemie do piasku.... Tylko kopanie i i pielenie to maskara.. ale idzie sie przyzwyczaić
No i tak podlewać w glinie nie trzeba... nie narzekam, tylko mięśnie bolą 
A z górki to u mnie chyba nigdy nie będzie.... bo jakoś ten typ tak ma..
Mirka - dzięki... może będzie lepiej..
Tak było
Tak jest, a będzie lepiej, bo z kostki ułożę obrzeża i wysypię korą, naprawimy trawnik po różach.. ale na razie to obraz nędzy i rozpaczy... no i 3 kulki do poprawienia.. wyszły krzywo... No i prawa strona się zmieni
Od narożnika do kulek jasnych będzie ścieżka szersza.. ale ścieżka to dopiero w przyszłym roku..

A z górki to u mnie chyba nigdy nie będzie.... bo jakoś ten typ tak ma..

Mirka - dzięki... może będzie lepiej..
Tak było
Tak jest, a będzie lepiej, bo z kostki ułożę obrzeża i wysypię korą, naprawimy trawnik po różach.. ale na razie to obraz nędzy i rozpaczy... no i 3 kulki do poprawienia.. wyszły krzywo... No i prawa strona się zmieni