Ula - no to jeszcze pokujemy... i pozaliczamy zgony... najgorsze przede mną..
muszę wyeksmitować to wszytko z przedogródka.. a mam tego dobra tam sporo.. a ziemia to cały syf budowlany.... oj bedzie kucia.... ziemie muszę tu wymienić i to całą. Poszerzyć ściekę... poprowadzę ja do narożnika budynku.. jest za wąsko.. płotek anypsiowy do wyrzucenia... i to już bo teraz z kulkami po prawej wygląda jak trampki do garnituru
A teraz pytanie do fachowców... na tyle mi wystarczyło kulek... czy coś posadzić przed klonem?? Żółte niskie trawki chyba by były fajne.. trochę by rozweseliły miejsce.. ale to wystawa południowa i słońce jest prawie cały dzień.. dlatego jasne żurawki z założenia odpadają..
W przedogródku będą cisy na nóżce w skarpetce bukszanowej, bonzaj z cisa i trawki Ice Dance.... bo je mam.. może jakieś żurawki czerwone.. wściekle czerwone... żółte z powodu słońca odpadają.
Cisy będą te co widać w tle w donicach..... A to co jest czyli ogromny wiciokrzew, hibiskus, świerk niebieski, conica, jałowiec, hosty, irgi płożące , cis, jałowce, berberysy.. cebulowych też dużo.... idzie do eksmisji.. do zera... Zostają się tylko jasne kulki bukszpanowe... które posadzę też i na drugim boku..
Stoją w doniczkach do posadzenia..
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.