Małgosia - szacun to się Tobie należy... oglądałam Kubusiowo.. kawał solidnej roboty odwalony... jak zdrówko.. mija choroba ???
Kondzio - czekam na Twój kawał roboty....
Aniu - żadnych akacji, kruche, rosna wielkie, trzeba je mocno ciąć.. moja różowa kwiaty miała piękne, ale co z tego jak na 5 lat 2 drzewka już wiatr połamał i nic pod akacja nie rośnie, bo płytki system korzeniowy. Bilans zysków i strat wychodzi na niekorzyść akcji.. lepiej coś innego posadzić.
Ela - w ogrodzie to chyba zawsze będzie coś do zrobienia... bo wszytko rośnie i sie rozpycha... wiec bez przerwy trzeb zmieniać kompozycje, a przesadzanie idzie coraz trudniej ..
Gabrysia - forum zobowiązuje... każdy kto wejdzie do Danusi.. zakochuje sie w bukszpanach.
jak zdrówko.... ale chyba troszkę lepiej, jak buszujesz po forum

,
Agnieszka - ależ masz pamięć .. z ciężkim sercem przytnę je.. i listki też pourywam... oj , ależ będzie żal...
Ewa agent 004 - przy tam dużym ogrodzie... małe szanse na spacerki pod ręką po ogrodzie.. tu zawsze jest coś do zrobienia..
Nie mam gdzie wyrzucać darni, wiec zaczęłam sypać w przyszłym warzywniaku.....
Balia już ma tyci tyci wody na dnie.... niedługo zniknie to szkaradztwo z pola widzenia..
Wyciepałam wczoraj dwa jałowce.. i dosadziłam wrzosów.. zapomniałam podlać... muszę to zrobić.. Zarastały mi azalie....
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.