Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

kachat 19:40, 02 wrz 2013

A jak wy chcecie te kamienie przetransportować w miejsce docelowe..? Pytam głównie o te z pierwszego zdjęcia, bo te z drugiego to sobie nawet nie wyobrażam...
makkasia 19:48, 02 wrz 2013

buksiki same są idealne, trawki zimozielone z kulkami możesz mieć , albo może bukski w samym żwirze??
Madzenka 20:00, 02 wrz 2013

A gdzie Ty tego kamienia dasz???.
baraga1904 20:03, 02 wrz 2013

...malusie te kamyczki...
Gabrysia_ 20:09, 02 wrz 2013

Ania taczką przewiezie kamienie na docelowe miejsce,mnie już niczym nie zaskoczy
Rench 20:10, 02 wrz 2013

Jak Ty to wszystko dajesz radę sadzić ,u mnie tak sucho że niemal łopaty nie połamałam dzisiaj
10 września mam odebrać aparaty z naprawy,to możliwe że wpadnę do Ciebie pooglądać co wyczyniasz
Loosiuu 20:10, 02 wrz 2013

Aniu ja trochę zboczę z tematu (oczywiście śledzę poczynania z buksikami, ale to jest pilne), czy żaby, jak zapadają w sen zimowy, to mogą wyschnąć? Bo mam takie jedno miejsce gdzie są schody i tam w ciągu tego tylko tygodnia wyniosłem z 15. Składować je gdzieś czy co? Zaopiekować się nimi jakoś czy po prostu takie wyrzucić do ogrodu? Pytam, bo ty masz staw i pewnie będziesz wiedziała coś na ten temat
leon60 20:55, 02 wrz 2013

Aniu widzę, ze buksiki dokupione bo jakby co to w Zielonej Dolinie lada dzień mają być większe kulki
Odnośnie rabaty frontowej jestem tego samego zdania, ma zdobić cały rok więc nie ma co pstrokacić i za dużo wymyślać. Szkielet już masz ładny mozesz wysypać żwirkiem i będzie pięknie a jak zamarzy Ci się zmian to sobie coś tam na spokojnie dosadzisz, przecież nie ma parcia że musi być już, wszystko na teraz na cacy takie jest moje zdanie ale w sumie to ja się nie znam słuchaj rad doświadczonych dziewczyn Podziwiam za siły i samozaparcie odwaliłaś kupe roboty ostanio i to w jakich warunkach !
Mala_Mi 21:10, 02 wrz 2013

Filip - nie mam pojęcia Może Bogdzi z Rododendronowego zapytaj.. ona sie zna na zwierzątkach . U mnie żaby same dbają o siebie

Renia - zapraszam........ dodatkowe ręce do przenoszenia kamyków sie przydadzą

Gabrysia.. moje chłopaki te co na parkingu zapakowały do auta i przywieźli.. z przeturlaniem nie mam problemu...

Marzenka - nie mam pojęcia gdzie.. dlatego sie pytam..czy gdzieś by nie dać...

Kachat - w rejon baksików kamienie nawet te wielkie da sie przetransportować.. bo jest dojazd... a teraz jest sucho wiec wykonalne Te z drugiej foty kamienie mam zeskładowane na bazie budowlanej, bo nie dało sie wjechać z nimi na działkę.. jakby było sucho to bym miała je na działce ... już od 1,5 orku.. a tak leżą 2 km ode mnie..

Jesteś nowa wiec popatrz jak nosiliśmy kamienie na ciurkadełko i w rejon oczka Jeden kamyk to ok.pół tony Nawet specjalny wózeczek skonstruowaliśmy... to była walka

malkul 21:16, 02 wrz 2013

tak to jest jak se baba wymyśli