Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

agata19762 22:24, 06 wrz 2013

Aniu witam cichutko...

zaglądam tu codziennie
szalejesz ostro z tym przedogródkiem....

pomidory masz zjawiskowe jak wiele innych rzeczy

ja też działam u siebie...
i ...baaaaaaardzo się cieszę,
bo pomalutku mój ogród zaczyna fajnie wyglądać

wysyłam buziolki
weronika77 22:33, 06 wrz 2013

Aniu zaglądam, pozdrawiam i oznaki jesieni zostawiam.
Mala_Mi 22:37, 06 wrz 2013

Aniu_g - młoda jesteś, tylko wyedukowana historycznie

Beta - Bonica fajnie wygląda, tylko pojęcia nie mam dlaczego czwarta jest z większym odstępem i mi burzy harmonię... zmałpowałam od Ewy z pięknego różanego ogrodu... I mi też sie podoba... tylko bukszpany w przyszłym roku przesunę do przodu, bo jest im za ciasno.... rabat tradycyjnie robiona była na szybko

Anita (art) - ja też się wyłamałam i syna nazwalam Maciej, chociaż nikt takiego imienia wtedy nie dawał.. Jestem zwolennikiem imion, które można zapamiętać.. i od razu wiadomo, że to imię, a nie przezwisko....

Agata - możesz sie dołączyć.... ale czekamy co Danusia i czy jej pasuje termin, bo to środek dnia i środek tygodnia, a Danusia pracuje.. ..... ale jakby co, to posiedzimy i u mnie A Danusia będzie pretekstem do spotkania na inny raz

Basiu - odpisałam u Ciebie.. tylko fioletowe A ja mam Tobie uzbierać białe Zakochałam sie w kleome.... chyba nawet dalii sie pozbędę na ich miejsce Gaura śliczna, ale piszą, że może wymarznąć, albo wygnić... chyba puki małą przekopię ją na podwyższona rabatę.. ale rabata jeszcze nie zrobiona.... Coś czuję, że zaryzykuję jak z nią jest Jak padnie kupię następną

Abiko - klina mi zabiłaś.. jutro muszę sprawdzić czy bonice pachna... bo mam wrażenie, że jakoś nie specjalnie.. drugi rząd (czyli inne różowe) wąchałam .. oj tam.. bez wąchania.. to pachną mocno.. A bonice nie wiem... Szkoda, że nie było czasu posiedzieć dłużej na spotkaniu u ALinki... ale jakby co to zapraszam zawsze do Rzeszowa Z całą ferajną

Magda - dobrze myślałaś.... bo ten wypustek to też pomidor... jeszcze trochę i będziemy bawić sie w "pomidora".. to u mnie , a u Sylwii w "szczękę 55"
Imię Feliks może mieć tylko Dzierżyński... i orzeszki.... z powodu skojarzeń .. ja wetuję.

Madżen - zmykaj, zmykaj.. ja tam miejsce na jutro u Ciebie zarezerwowałam..... zaglądam co chwila, czy sie jakaś nie wepchała...

Mireczko - kochana jesteś .... . mówię już dość forum, za dużo czasu zajmuje.. i po takim wpisie... znów piszę jak nakręcona...

Marzena - kompletnie bezproblemowe.. tylko kolce maja I atakują mojego M jak zasuwa z kosiarką... na wszystkie zresztą róże sie skarży

Sebek -

kachat - Ania, Asia???? Już mi sie wszytko kićka.... w takim razie jutro czekam na fotki Bo trzeba udokumentować ten fakt..
Kindzia 22:41, 06 wrz 2013

Nie musisz zaglądać...pisz u siebie...i pokazuj!

Buziolek
Mirka 22:42, 06 wrz 2013

Ania niech ci się tylko ta rabata nie po kićka bo ja na finał czekami jak tu nie zaglądać no powiedz jak
Mala_Mi 22:42, 06 wrz 2013

Agata - zaglądałam do Ciebie, a tam cisza.. ale codziennie o Tobie myślę.. pelaśki stoja na froncie... jak stworzone do tego miejsca.. Jak nie uda mi sie ich przezimować.. a piwniczki to ja nie mam.. to zamawiam następne

Weronika - ja nie chce jesieni.. piękna oznaka późnego lata..... tylko dlaczego jest tak zimno ????
Chociaż jak z glebogryzałka i walcem latałam wieczorkiem to mi było gorąco.. i pół butli wody mineralnej wypiłam... za to przygotowałam sobie już pod dosianie trawnika na rabacie po warzywniaku Rano jest rosa, to trawka szybko wzejdzie Agrusią ja nakryję.. i za miesiąc będzie zielono

I zanim odpowiedziałam, już nie mam kiedy zajrzeć do Was... jak Wy to robicie, że jesteście w stanie nadążyć????? Cienias jestem ..
Mala_Mi 22:44, 06 wrz 2013

No właśnie .. i Mireczka i Kindzia. ....
Kindzia, zajrzałam dziś do naszej nowej koleżanki ogrodowiskowej ze Ślaska.. i też wysoka kobieta... i tak sobie czytałam i od razu pomyślałam o Tobie

Takie skojarzenia...... lecę zerknąć do Agatki. bom ciekawa co u niej

A do reszty .. jutro
Kindzia 22:45, 06 wrz 2013

Nie jesteś...
agata19762 22:46, 06 wrz 2013

Aniu miło mi, że sobie o mnie myślisz...
telepatia !!!

a co za spotkanko ???

jestem chętna
Gabriela 22:48, 06 wrz 2013

Ponieważ od paru dni u Ciebie jest o projekcie rabaty frontowej, to siedzę cicho, bo ja z projektowania cienka jestem i zanim coś wymyślę, mijają wieki. No ale widziałam dzisiejsze zdjęcia różyczek, czyli to co lubię.
Też cierpię z powodu jesieni i że jak zwykle nastąpił nieoczekiwany koniec lata i że jesień idzie nie ma rady na to i że marznę wieczorem i nie mogę już spać na tarasie, a najgorsze jest to, że o ósmej wieczorem jest już całkiem ciemno.