Aneta (czy Anita??? upss.. zaćmienie ) - dokładnie tak jest .. ogród bez traw teraz byłby niepełny
Agnieszka - Ty jak z zegarkiem w ręku bywasz u mnie ..bardzo Ci dziekuję

Właścicielka tak pięknego ogrodu przychodzi oglądać mój.. odbieram to jak wyróżnienie.. (I inne właścicielki pięknych ogrodów.. to Was tez dotyczy)
Łukasz - basen to szkaradztwo.. ale bardzo przyjemne... i znów jest coś za coś.. analizowaliśmy koszty najprzeróżniejszych basenów.. i kupnych i robionych samodzielnie... każdy wariant jest sporą pozycją....i kupiliśmy taki rozstawiany.. dużo taniej...Dziś niecka powędrowała do łóżka, a raczej pod..a stelaż na strych.... Koniec lata. 8 miesiecy śpimy z basenem pod łóżkiem.... dobrze brzmi
Renata - mogłyśmy jeszcze siedzieć

A tak mus jeszcze raz bo nie skończyłyśmy czytać naszej książki co przywiozłaś

Co przerwa to pers bardziej łysy..... wnerwia mnie ten trawnik na maksa.... gdyby to byłą wiosna.. już bym go wypaliła... za rok możesz go sobie zwinąć i zabrać.. mnie wnerwia za mocno...
Kasia - ja chcę ustawiać huśtawkę.. ale czekam na dodatkowy przypływ gotówki.. huśtawkę mam upatrzoną.. od Pana co mi robił pergole.. Niby prosta, a jednak coś w sobie ma.... foto ze strony
http://zewdrew.pl/
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.