Zbysiu - tak sobie jeszcze myślę, że może Bari poluje na sarny

I dziczyznę masz jak znalazł na obiad
Pszczółka - oglądałam od kilku lat wszystkie trawy dostępne na naszym rynku... posadziłam dużo gatunków.. i zostały się te , które chcą u mnie rosnąć i jakoś wyglądają w przeciągu Wałęgo roku... i jakoś pasują..... miałam tego zakupione duuuuże ilości (w ilości gatunków)... i oczywiście nie są inwazyjne

dobrze zimują...... Mam pewniaki na mój ogród i mój gust

Na demolkę może i 3 tygodnie, ale dobrze jak sie chociaż troszkę przez zimą roślinki zaaklimatyzują, wiec czym szybciej tym lepiej...
Mgły a raczej ich brak oglądałam już rano, ale nie miałam czasu zostawić wpisu

Chciałabym jeszcze owocówek, ale kfiotki zajęły cały dostępny teren.... a sadzić jedno na drugim mogę na rabatach, ale w ogrodzie lubię mieć przestrzeń..... i widok... wiec nic nie dokupuję.... myśle tylko o śliwce.. jedna bym sobie posadziła.. tylko gdzie??? Miała być tam gdzie posadziłam róże i świerka i irgi.... bo szkoda było wyrzucić...
Irenka - sadzę sobie ja i tak cały czas wiem, że znów za gęsto.... ale nie lubię psutych przestrzeni... i nie mam gdzie upchać mojego dobra, a żal wyrzucać.. będę sie oswajać w przyszłym roku i robić potem eliminacje .. I tak sobie kopię i tak sobie myślę, że nic sie nie zmieniłam.. niczego sie nie nauczyłam.....
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.