Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 22:43, 06 paź 2013

gierczusia napisał(a)
Jak mnie się podoba to Twoje zestawienie rozchodnika z kosodrzewinka ... Takie samo chciałam sobie zrobić koło mojej kałuży , ale jak Alinka przytaszczyła mi taką śliczną rozplenicę , to zaś koncepcja wzięła w łeb

Jak zdróweczko ??

Ela.. nic nie stoi na przeszkodzie.. po drodze do Wiązownicy jestem i w Bieszczady.. piękne jesienią.. a i bez innych atrakcji... jaki weekend i hop siup.

Mój rozchodnik nie przy kosodrzewinie (chociaż to też sosna).. a przy sośnie co nadaje sie do mikroprzestrzeni... jest na nóżce, szczepiona i nazywa sie Ophir lub Winter Gold.. zapomniałam
Mala_Mi 22:45, 06 paź 2013

Wiunia, Ania ,Dzidka - pozdrawiam i uciekam do spania , mus sie wykurować... pogoda będzie trzeba kończyć demolki
Hogata 07:56, 07 paź 2013

asc napisał(a)

To się okaże za rok... ale korekty łopatą mam w planie

Oj jak dobrze, ze przeniosłam szklarnię.. to był dobry pomysł... to był bardzo dobry pomysł..

Przeniesienie szklarni to był rewelacyjny pomysł, a jak szybko ci poszło
zbigniew_gazda 08:05, 07 paź 2013

Wpadam Aniu i pozdrawiam. Ciepełko przyszło. Dziś raniutko Bari z obchodu przywlókł kolejną nogę sarny. Co albo kto je morduje? Może wilki są?
Mala_Mi 09:19, 07 paź 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Wpadam Aniu i pozdrawiam. Ciepełko przyszło. Dziś raniutko Bari z obchodu przywlókł kolejną nogę sarny. Co albo kto je morduje? Może wilki są?

Wilki w ludzkiej skórze....... wilk by zjadł wszytko ...
Pszczelarnia 10:17, 07 paź 2013

Ogród bomba, że powtórzę jak echo.
Na demolki mamy jeszcze 3 tygodnie (Ana pisała, że tyle pogoda wytrzyma).
Bez szklarni lepiej (gratulacje za umiejętność podejmowania pracochłonnych decyzji).

Wiał halny i jest bardzo sucho - mgieł nie ma ale trawy są. Jak w każdym "szanującym się ogrodzie."

Ania, jest tyle ciekawych gatunków traw, które można zastosować, że przy nich miskanty i nasze rozplenice wypadają blado, choć 100% efektownie.

Milka 14:18, 07 paź 2013

uff, miałąm nadrabiania, a co by to było jkbys nie była zdrowa
dobrze, że po herbatce lepiej
zmiany wielkie nadal robisz, myslę, że na plus, bo i jest różnorodność i takie z lekka uporządkowanie
za rok efekt będziemy podziwiać
koło ławeczki też posadziłabym cos do wysokości balustrady, zeby nie zabierać sobie widoku, a kratke można przemalowac i puścić winnik lub powojnik
gierczusia 14:22, 07 paź 2013

asc napisał(a)

Ela.. nic nie stoi na przeszkodzie.. po drodze do Wiązownicy jestem i w Bieszczady.. piękne jesienią.. a i bez innych atrakcji... jaki weekend i hop siup.

Mój rozchodnik nie przy kosodrzewinie (chociaż to też sosna).. a przy sośnie co nadaje sie do mikroprzestrzeni... jest na nóżce, szczepiona i nazywa sie Ophir lub Winter Gold.. zapomniałam

Nooo ładnie .. Jeszcze Ty mnie do Wiązownicy kuś ... Ale kto wie , może kiedyś się odważę

To towarzysz Twojego rozchodnika jest na nóżce ... Aaaaa.... ... Piknie wygląda ... Będę zimą kombinować ... Mam sporo czasu żeby cosik wydumać

Buziam , mam nadzieję ,że zdrówko lepiej
martaibartek 15:18, 07 paź 2013

Pięknie! nic więcej nie trzeba pisać
ewa004 15:24, 07 paź 2013

Aniu masz śliczny zadbany ogród