Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Kindzia 09:37, 11 paź 2013

Piękne masz tek kulki...całą zimę mam na obmyślenie gdzie takie kulaski u siebie posadzić
Magda70 09:45, 11 paź 2013

Ania...ja mam nadzieję, że ty w łóżku ewentualnie z lapkiem na kolankach jesteś????
Bo normalnie przez kolano przełożę!!
mira 09:58, 11 paź 2013

asc napisał(a)
Marzenko, Mirka, Mira, Noemi - dawajcie to ciepło bo cebule do posadzenia czekają.... bo co ja będę pokazywać w nowym tysiącstonie??? Starocie??????
Ale klika rewolucji jeszcze mam w zanadrzu...... już mnie nosi.... tylko praca przeszkadza... ale trudno pracować na ogród też trzeba.. ja ki w ogrodzie.. darmo nic nie ma.... Na bicepsy też trzeba było zapracować.. ale to samo się zrobiło.. .. też mimo woli Do regularnych rzeczy jestem zbyt nieregularna... niesystematyczne i chaotyczna....

Po wizycie w Zimozielonym... klamka zapadła.... to idzie do lamusa i przechodzi do historii... będą w przyszłym roku metamorfozy.... i nie pytać jakie bo nie wiem.... wiem jedno.. TAK BYĆ NIE MOŻE.
TRZEBA ZAORAĆ. CHAOS, CHAOS, CHAOS..... wiem to moje drugie imię...

Real o niebo gorszy..... niż foto..

to było prawie rok temu - ciekawa jestem jak wyzdrowiejesz oczywiście !!! co się wyklaruje bo pogody jeszcze starczy na zmiany
pozwodzenia
Mala_Mi 12:15, 11 paź 2013

Mira.... ależ wygrzebałaś.... sprzed roku.... jak widać taki wielki raptus wcale nie jestem..... do rewolucji rok dojrzewałam...

Nie ma już ładnych i dużych sadzonek w trawki (tylko tu kupuję, bo mam sprawdzone).. (w sklepach to u nas nic nie ma) ..tzn nie ma Evergold większych, wykupiliście wszytko .... ale są ładne Everest (no i ta sentymentalna nazwa..)... ale ma być trawka żółta..... ładniej kontrastuje..... na razie wstrzymałam zamówienie i dojrzewam... a może sam Carex aurea.. jest żółciutki.. wiecie coś o tej trawce??

I przyszły już na rabatkę bukszpaniki na żywopłocik oddzielający na rabacie... zamówiłam przedwczoraj wieczorem, a już dziś mam... To szybciej niż bym pojechała do sklepów....
Tak wyglądają.. tu jest 10 sadzonek

I jedna sztuka
Sebek 12:28, 11 paź 2013

No juz bysmy Cie po zakupy kulkowe wyslali, a tu wystarczylo popatrzec w bok i juz kulki znalezione Te na zywoplot rowniez swietne Zdrowiej
Loosiuu 16:32, 11 paź 2013

Ale ekspres! Kupowałaś na allegro czy w jakimś sklepie?
Kasiek 16:40, 11 paź 2013

Magda70 napisał(a)
Ania...ja mam nadzieję, że ty w łóżku ewentualnie z lapkiem na kolankach jesteś????
Bo normalnie przez kolano przełożę!!

A ja pomoge
Aniu, zdrowiej nam
Mala_Mi 19:03, 11 paź 2013

Bukszpany na allegro.
I kupiłam cisy na nowa rabatę.. największe jakie udało sie kupić.. przyznaję sie, że mi tylko część żywopłotku cisowego nie leżała patrząc na projekt Danusi.. .. twardo postanowiłam się trzymać planu.. poustawiałam doniczki.... i jest fajnie Kupiłam też czarną trawę..
Najgorzej jest z trawkami.... ale będą w przyszłym tygodniu... nie wszystkie wypasione, ale co zrobić jak nie ma...
Tyle w kwestii rabaty.. wracam chorować dalej..
Madzenka 19:08, 11 paź 2013

Choruj sobie szybciutko
Mala_Mi 19:56, 11 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Choruj sobie szybciutko

Sprężam sie jak mogę...
I sprężam sie by zajrzeć tu i tam do Was Tylko ja czytam wszytko dokłądnie i zajmuje mi toduuuuużo czasu....... że nie mam szans być gdzie chce