Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

paniprzyroda 20:06, 11 paź 2013

Aniu, życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Mam nadzieję, że uda Ci się wyhodować inną jeżówkę. Moje siane w tym roku wszystkie zakwitły, na szczęście przymrozków dużych nie było i teraz są właśnie w pełni kwitnienia, białe i różowe. Niektóre miały takie same przebarwienia jak płatki twojej na tym etapie, ale jednak zróżowiały. Jedynie nasienniki różnią się lekko kolorem, w odcieniach zieleni i brązu. Pozdrawiam.
Bogdzia 20:12, 11 paź 2013

A co sie stanie z tą piękną macierzanką która tam rośnie????Pewnie nie bedzie pasowała do koncepcji a ponieważ jest piękna to ja przesadz. No i dbaj o zdrówko.
makkasia 20:14, 11 paź 2013

Sprawdzam czy leżysz ...no
Macham
ewa004 20:23, 11 paź 2013

No właśnie Aniu nie możesz przestawić się na szybsze chorowanie
Rench 20:28, 11 paź 2013

Przedogródek już niemal jest
Szefowa potrafi postawić do pionu Nie wiedziałam że potrafi miotać takimi hasłami
Aż strach, jak by określiła moje wypociny ogrodowe
Zdrowiej szybko,stosuj się do zaleceń lekarza,bo czekamy na happy end tego serialu
Pozdrawiam
weronika77 20:34, 11 paź 2013

Aniu ja tez w łóżku przeziębiona, ale Twoje rewolucje obejrzałam.Ładnie. Zdrówka życzę.
Konstancja30 20:38, 11 paź 2013

nadrobiłam ...

ale nie wyrabiam !!! ...

i nie fiem co i jak w owym przedogródku zaistnieje ...

wiem, że forum ostro kibicuje ogrodniczkowaniu Ani i Kazka ... i łagodnie acz stanowczo strofuje jedną taką małą Annę z ADHD ... tylko chyba nikt już nie wie czy ona ma leżeć czy sadzić ... za to Dana wie ile musi popić by swej wizji nie utopić a znieść to co zobaczy ...

ja ... jak przystało na pracusia roku wybieram leżeć ... zwłaszcza, ze w kwestii zdrowia muszę być politycznie poprawna ... ...

za to kofam to forum ... czyż robienie przedogródka miałoby tyle sensu i sprawiałoby tyle radochy gdyby w serialu się nie zawierało ? ... dla mnie nie ))))) ... ja już nawet żadnej telewizji sobie nie kupiłam i mam radio tylko ... po co ?

anna_g 20:42, 11 paź 2013

Zdrówka Anek - póki pogoda ładna to żal chorować... pogoń dziadostwo Buziol
Mala_Mi 20:50, 11 paź 2013

To ja sie tak staram u Was nadrobić... a tu znów towarzycho przyleciało gonić mnie do łózka/gonić do kręcenia serialu**** (niepotrzebne skreślić)..... poddaję się.....

Przykutych do łózka pozdrawiam , nie przykutych chlip, chlip chlip..zazdraszczam...... u nas dziś lato było.. w cieniu +22.. i co mi z tego

Zmykam kurować się.
anna_g 20:54, 11 paź 2013

asc napisał(a)
To ja sie tak staram u Was nadrobić... a tu znów towarzycho przyleciało gonić mnie do łózka/gonić do kręcenia serialu**** (niepotrzebne skreślić)..... poddaję się.....

Przykutych do łózka pozdrawiam , nie przykutych chlip, chlip chlip..zazdraszczam...... u nas dziś lato było.. w cieniu +22.. i co mi z tego

Zmykam kurować się.

Anek no bo my koffamy Ciem i Twój ogród - no to mus tu być. Potrzebne pogrubiłam bo nie umiem niepotrzebnego skreślić