Znalazłam jeszcze jedno fotę z pergolą... rabata będzie jak czerwona linia... ale zaczęłam się zastanawiać czy nie włączyć w nią jeszcze magnolii.... żółta linia...
aleś się wnerwiła na tą / czy tę ?/ biedną Izaurę - mnie to rozbawiło zwłaszcza jak zobaczyłam, że problemy z pisaniem ktoś ma - jak się komuś tak chciało - widać jest popularne ogrodowisko
robisz jeszcze coś w ogrodzie w tym roku ? poz planami oczywiście
Izaura _ Beatka... sfrustrowana..... hi, hi.. sama nie czuję jak mi się rymuje... zaraz i mi się dostanie...
Mira nic nie robię w ogrodzie, nawet liści nie grabię, bo nie mam kiedy Ogród od tego nie zginie.. jeszcze trochę i spadnie śnieg (mam nadzieję) i będzie ładnie biało, potem lampki, a potem na przedwiośniu i tak syf w ogrodzie.. trza sprzątać.. Zimą po śniegu chodzenie po trawniku nie wskazane na pleśń śniegową.. więc nie przeżywam.. ale pracując plany mogę robić ... a co
no planowanie to wielka rzecz - przynajmniej bezkosztowa hehe - znam to - ja mam ochotę jeszcze porobić i liczę na dzien pogody i czas i siły bo to u mnie musi być w komplecie - a to prawda że na wiosnę i tak trzeba wszystko od początku ogarniać - no ale mi chodzi chyba o odpoczynek w formie odreagowania i odstresowania bo to mi zapewnia ogród - mój w realu ale i te na ogrodowisku też i to bez względu czy mi się coś tam podoba czy nie