Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

makkasia 21:10, 24 paź 2013

UFF jestem na bieżąco - no rabata z new scieżką elegancka, bardzo elegancka. Piękna jest już a jak
wzsystko się rozrośnie i będzie bez nóżek to co ma być bez nóżek to dopiero będzie widok
aster cudny nie przepracowuj się, ściskam
Milka 22:14, 24 paź 2013

Super ten twój Maciuś fajnie już wygląda, a twoje storczyki nieustannie podziwiam, lepiej, jak w kwiaciarni
agata19762 22:56, 24 paź 2013

asc napisał(a)
I jest to taki mój ul.......
Bzyczków mam tu setki Jak w ulu

I taki gruby jegomość Gucio

Aniu baaaaaardzo się cieszę, że dasz mi troszkę tego cudeńka .........
jest delikatny i śliczniusi......
grembosia 23:04, 24 paź 2013

Aniu, cicho podglądałam poczynania w przedogródku, efekt niesamowity i taki uporządkowany, zupełnie inny niż na "tyłach". Ale ja właśnie tak lubię, na wejściu elegancja, a na "tyłach" można poszaleć, w końcu jeden ogród tylko się ma, a wszystko się podoba.
Swój ogród też tak próbuję komponować, ale niezbyt konsekwentnie, i to z założenia, bo potem każde niedociągnięcie raźi.
EPODLAS 23:06, 24 paź 2013

Aniu, ty pracujesz w tygodniu, a ja w w sobotę i niedzielę mam zamiar uczciwie popracować. Mam nadzieję, że pogoda nie sprawi psikusa. Wstawiłam zdjęcia z tego mojego spaceru. Storczyki masz wyjątkowo dorodne, to znaczy muszą się u ciebie w domu czuć.
monteverde 23:32, 24 paź 2013

Aniu ale zmieniło się przed wejściem wpadnę zobaczyć końcówkę
mira 00:05, 25 paź 2013

asc napisał(a)
Przyleciałam zjeść kanapkę.. i gonię do ogrodu... wiec sorki....że nie odpowiadam..
Bogdzia ja od rana podlewam, ale coś sie teraz zachmurzyło.. podlałam 1/1000 ogrodu.... sucho to mało powiedziane.. leję w jedno miejsce godzinę i wcale nie jest zawodnione
Synuś walczy ze ścieżką... nie wiem co wyjdzie, ale niech sie uczy

śnieg u Ciebie już ?

a u mnie dziś było tylko lekkie nawilżanie więc susza nadal jak byk
mam jeszcze trochę zapasu wody ale będzie mało
barbara_kraj... 00:08, 25 paź 2013

Aniu, czuję żeś teraz zadowolona skoro przedogródek dopracowany
Elegancki jest
Milka 06:52, 25 paź 2013

Ania chyba kończy z poczochraniem teraz tylko elegancja
Kochana, sklerozy jeszcze nie mam, co mam nie pamiętać
Piję kawę
Mala_Mi 08:51, 25 paź 2013

Już po podlewaniu automatycznym z góry. Jest pogodnie.... a sucho niewyobrażalnie.. lecę dalej podlewać..
Mam luźny tydzień w pracy, wiec korzystam..rano co musss i mogę zwiać do ogrodu.. ale weeekend mam pracowity.. bo u mnie tak jest, że robię jak jest praca.
Synuś układa ścieżkę w ramach pracy zawodowej.. bo go porwałam z firmy (pracuje u mnie ha, ha, ha , ale tu też mam dość luźno..... wiec niestety nie jest to praca charytatywna, a obowiązek. Możecie nie zazdrościć, to nie praca charytatywna.. a obowiązek.

Do nowego oblicza przedogródka sie przyzwyczajam.. bo jak zauważyłyście, to coś nowego u mnie.. i w innym stylu. Brakuje nam tu najwyższego piętra.... kulki cisowe są dość niskie.. w donicy były wysokie, a bez donic po wkopaniu są niskie.. i jest płasko.. Zaokrąglenie ścieżki to kolejny dobry pomysł Danusi... bałagan mam straszny, którego chciałam uniknąć, ale efekt faktycznie lepszy. Jeszcze drugą stronę musimy dosztukować i wyprofilować na nowo... buuu..dam radę, przeżyję..

Na razie bałagan jest wszędzie.. i trudno zrobić dobre zdjęcie bo nie ma gdzie sie odsunąć by łądnie wykadrowac.. a zielony płotek... jest zielony płotek.