Beata, ja mam 3 perukowce
Jeden ma nawet jedną gałązkę jeszcze z listeczkami Co skrzętnie uwieczniłam w ramach ładowania akumulatorki na dalsze listopadowe dni.. mała rzecz a cieszy
No to wiosną sie przypomnij.. kiedy Ci pasuje dostać trochę takich sadzonek Nawet mogę podać paczkę do Wrocławia przez kuzyneczki... bo na studia jeździ
I dla ciebie foto gęsiówki.. te Ci się podobała.. pamiętam.. berberysy patrzę, że najdłużej trzymają liście Może kolczaki, ale chociaż niezawodne
Aniu, ja do Ciebie zagladam, żeby sobie humor poprawić, bo tak wesoło jak u Ciebie, nie ma nigdzie . Tylko sie nie ujawniam.
Ale jak dzisiaj zobaczyłam te zdjęcia....
Na Konwalnikach!
Jaki cudowny obrazek!!!!
Napisałam, że rosła 3 lata.. ale potem zaczęłam sie zastanawiać, że niemożliwe, bo skalniak jest od zeszłego roku.... i wertowałam foty, bo też nie wierzyłam.... szok
Przyroda znów głupieje.. wrzośce kwitną, na szczęście nie wszytkie
Borówka kamczacka zakwitła tu i ówdzie
Lilaki, jarzębina puszczają nowe liście... nawet nie fociłam....
Jeżówki biorą sie do kwitnięcia .. puszczają łodygi z pąkami..
Aniu, zrobilam fotke sasiadki perukowca jak go obciela.(jak chcesz to potem usuniemy)
cala gore mu co roku obcinaja a on dalej rosnie tz ma te swoje peruczki, chmurki czy jak to sie nazywa
nie wypowiem sie czy takie drzewo jak teraz ladnie wyglada....
Ta juka sama sie tak posadziła.. stwierdziłam, że przesadzę jak podrośnie, a ona cholera .... nabrała turbo przyspieszenia... wiedziała, że miałam ja eksmitować....
Kocimiętka też w większości do eksmisji.... i też o tym wie.. i kwitnie w najlepsze.. może przeniosę na nową rabatę.. to z siewek sie namnożyło...