Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

hanka_andrus 13:10, 15 lis 2013

Avatarku, Aniu, nie zmienię, a te 18 na jednej ćwiartce, będzie dopiero za 3 lata.
Co zaglądam do Ciebie to 36 stron,i jak tu na bieżąco być?
zabaewa 13:31, 15 lis 2013

asc napisał(a)
I

Mało widać.. a rolety w dół, bo znów ptaki stukają do okna, pomimo naklejek. Chyba przychodzą złożyć reklamację, że w karmnikach pusto..

Jaki masz piękny widok z okna... zazdroszczę
Robaczek 13:58, 15 lis 2013

asc napisał(a)
(...)
Robaczek a gdzie Twój wątek?????? Jak ja mam Ci odpisywać??? Widzę, że się przegryzałaś przez moja epopeję... podziwiam, bo u mnie inspiracji trudno szukać.. to wątek bardziej towarzyski Ale takei też muszą być, a przy okazji to i o kfiotkach można pogawędzić.. Każdy pretekst do zabawy jest dobry.
Róża Elmshorn, za 3 lata będzie ogromniasta.. pod warunkiem, że nie wymarznie do korzenia, ale odbija ładnie.. Ja swoich nigdy nie kopczykowałam, bo ..taki ze mnie ogrodnik.. i rosną Polubisz ją na pewno, to bezproblemowa róża.. nie choruje jak inne, raz miała mączniaka, ale nigdy żadnych plamistości.. nie biegam przy niej z niczym.. na mszyce tylko czasami opryskam.

Mój ogród jeszcze młody.. najstarsze nasadzenia są z 2008 roku.

Aniu,
Świadomie nazwałam Twoj ogrod dojrzałym - 5 lat to sporo i widać, ile udało Ci się osiągnąć w tym czasie.
Różę Elmshorn mam już drugi rok, jesli potrzeba jej jeszcze 3 żeby wyglądała tak jak Twoja, to poczekam Fakt, jest bezproblemowa ale....nic poza tym, szału nie ma. Za to u Ciebie...wow!
PS. Będę zaglądać, ale jestem tu świeżynką, więc wątek musi dojrzeć w mojej głowie
Pozdrowionka!
eliza3 14:30, 15 lis 2013

Aniu, dobrze napisałaś, że młodość jest w nas, w środku, ale o ciało też się trzeba zatroszczyć i bardzo dobrze, że chodzisz na gimnastykę
Wiem co mówię, bo sama chodzę systematycznie dwa razy w tygodniu i zdecydowanie lepiej się czuję i mam więcej energii. Chociaż o Twoją energię jestem spokojna, bijesz wszystkich na głowę

Gratki z okazji 1700, ale u ciebie tempo, ale co się dziwić, dziewczyna szalona to i wątek pędzi jak szalony
boguslawa_ma... 14:43, 15 lis 2013

Aniu i ja kwiatucha posyłam niech się biedak wstydzi przy twoich
Bogdzia 14:49, 15 lis 2013

Gratki z okazji 2700 stronki. W szybkim tempie przegonisz mnie a potem to juz tylko Szefowa pozostanie.
ewa004 15:52, 15 lis 2013

Już ja was widzę jak po tych urodzinowych obchodach zjeżdżacie na nartach
Może i stok Aniu zarezerwujcie wiesz tak dla pewności
Kasiek 16:01, 15 lis 2013

Fajnie sie zapowiada Wasze spotkanie Mam nadzieje ze i o nas nie zapomnicie i beda filmiki, fotki i takie tam Ale Wam zazdraszczam, normalnie ,,moje´´ Alpy to pikus przy gorach Ogrodowiskowych
agata19762 16:08, 15 lis 2013

Aniu u mnie dzisiaj było biało - 3 st.
Kondzio 16:51, 15 lis 2013

Aniu buziam po przerwie hi hi hi hi