Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 17:48, 10 gru 2013

Reszcie odpowiem potem bo muszę jechać..
agata19762 18:11, 10 gru 2013

Aniu nadrobiłam zaległości.....
trochę tego było
Mariusz 18:53, 10 gru 2013

asc napisał(a)
A to nasz codzienny gość... jastrząb czy krogulec???

Stawiam na samicę krogulca , nieśmiało Dokarmianie ruszyło, pamiętają Cię z minionego sezonu, daje głowę.

asc napisał(a)
U mnie był Mikołaj

Fju, fju ... piękny i praktyczny prezent, Mikołaj wie co lubisz
Magda70 20:27, 10 gru 2013

Gabriela napisał(a)

To ja dołożę swoje motto - dom jest do mieszkania, a nie do sprzątania.

Dokładnie! Dom to nie muzeum...
Jak wracam do domu to już ciemno jest i nie widać brudnych okien...
No ale może jednak w sobotę je przelecę
Agania 20:58, 10 gru 2013

Bardzo dobrze Cię rozumiem i Twój bunt przedświąteczny, mam podobnie, przeważnie wszystko na mnie spada, ale na minimalistyczną pomoc mogę liczyć

- nie wiem kiedy zaczniemy odczuwać, że dnia przybywa, chyba dopiero w lutym

- ja ze spodniami do snow, też mam problem, żeby się w mnie wcisnąć, one też moje ulubiene są

Uwielbiam zajęcia Fit Baal, ale na tej piłce nie stracę na wadze, treningi mi są potrzebne, ale co z wiankami

też kupiłam sobie taki sprzęt, M zapytał mnie do czego mi ta lutownica

Mam sztuczną choinkę od lat, ale wygląda jak żywa, przyzwyczaiłam się, żywa koreanka, świeci tuż za tarasem, tam ją posadziłam, tak w sam raz, żeby przy stole wigilijnym, było bardziej nastrojowo widać ją z drzwi tarasowych, i dlatego nie mam firanek z zasłonkami, głupio trochę, ale nastrój jest

- karminiki super wypasione

u Ciebie Everest pod biurkiem, a u mnie koty tylko, że na biurku pozdrawiam Aniu

Mala_Mi 21:35, 10 gru 2013

Irena- wytrzymały długo i dalej służą Poklejone, ale działają Sama sie dziwię, że tak wytrzymują, a nalot na nie jest wielki.. i dwa razy dziennie minimum napełniane.. oczywiście z wyjątkiem lata, ale u nas zima długa, a ostania nawet bardzo długa.. Ciekawe jak Wam te wianki wychodzą... ale Ci zazdroszczę spotkania z dziewczynami .. A te karmniki była okazja kupić tanio.. wiec kupiłam

Agnieszka - nic nie planuję robić, ale Mikołaj przyniósł... może coś spróbuję sklecić.. będzie to najbrzydsza ozdoba świąteczna na pewno ..

Bogdzia - majtają sie majtają, szczególnie jak stoi kolejka do nich.. kiedyś pokazywałam filmik jaki nakręciłam przy tym karmniku, ale nie mogę go znaleźć

Uffff znalazłam.... kto nie oglądał to zapraszam i informuję, że to nie jest na przyspieszonych obrotach.. w takim tempie ptaki latają... wiec karmnik plastikowy nie był taki zły
http://www.youtube.com/watch?v=rVKQbxelP2c

Mala_Mi 21:48, 10 gru 2013

Łukasz, wyjście na dach to ja robię i bez podestu Ale jak mi deski ocieplili, to teraz chyba będzie potrzebny stołeczek..

Mariola - byłam u Ciebie... i wyszłam tylko z uśmiechem, bo ja taki anty talent do dekoracji. Wełenka bez kombinezonów...

Ciocia Gosia - można sie nudzić, można... ale jak będzie imprezownia, to może zrobi sie weselej

Bogusia - wianków jeszcze nie ma... bo pistolet o niczym nie świadczy ..

Agata - nic się nie dzieje, a trochę stron było.. nie wiem jakim cudem.. to tak jakoś samo..

Mariusz - dzięki, w takim razie nieśmiało będę to nazywać krogulcem.. mam wrażenie, że to ta sama co w zeszłym roku.... bo bardzo oswojona... W zeszłym roku przerwaliśmy dokarmianie, a i tak przylatywała, wiec trudno, też stworzenie boże.. musi coś jeść, a że marchewki nie lubi... ja też nie lubię np mleka.. A karmniczki wypasione, bo Mikołajowa wiedziała czego szuka... tylko cena była do tej pory zaporowa.. a to była okazja a Allegro I w cenie jednego małego mam 3 różne

Magda - u nas na minusie, nie będę przelatywać, może wtedy jak świata nie będzie widać..

Agania - ja też nie mam firanek.. I mam lutownicę, ciekawe co sobie nią wlutuję??? Znając życie nic.. bo czasu i natchnienia nie mam.. gdyby Wrocław był bliżej pojechałabym wiankować nawet z lewymi łapkami.. dla towarzystwa cygan dał sie powiesić.. wiec ja też
monteverde 21:53, 10 gru 2013

asc napisał(a)
Irena- wytrzymały długo i dalej służą Poklejone, ale działają Sama sie dziwię, że tak wytrzymują, a nalot na nie jest wielki.. i dwa razy dziennie minimum napełniane.. oczywiście z wyjątkiem lata, ale u nas zima długa, a ostania nawet bardzo długa.. Ciekawe jak Wam te wianki wychodzą... ale Ci zazdroszczę spotkania z dziewczynami .. A te karmniki była okazja kupić tanio.. wiec kupiłam

Agnieszka - nic nie planuję robić, ale Mikołaj przyniósł... może coś spróbuję sklecić.. będzie to najbrzydsza ozdoba świąteczna na pewno ..

Bogdzia - majtają sie majtają, szczególnie jak stoi kolejka do nich.. kiedyś pokazywałam filmik jaki nakręciłam przy tym karmniku, ale nie mogę go znaleźć

Uffff znalazłam.... kto nie oglądał to zapraszam i informuję, że to nie jest na przyspieszonych obrotach.. w takim tempie ptaki latają... wiec karmnik plastikowy nie był taki zły
http://www.youtube.com/watch?v=rVKQbxelP2c

Aniu u mnie jest to samo, tuba lata jak wahadło zegara tylko 3 x szybciej, powywalają a inne potem zbierają
makkasia 22:04, 10 gru 2013

Aniu to niesamowite, i Ty mówisz, że nie jesteś patronką domowego ogniska skoro nawet poza domem masz taką stołówkę i tylu podopiecznych Pozdrawiam
monteverde 22:23, 10 gru 2013

Mariusz napisał(a)

Fju, fju ... piękny i praktyczny prezent, Mikołaj wie co lubisz

piękna samiczka a na te karmniki patrzyłam, ale maja tylko po dwa siedziska, ja kupiłam taki, czekam na kuriera http://allegro.pl/trixie-karmnik-ogrodowy-dla-dzikich-ptakow-5457-i3773801626.html