Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 22:15, 25 gru 2013

Wiem, że krzywo, ale na szybko sprzątałam zakurzone z wełny i remontów... to było tempo .. błyskawica.. pół dnia na doprowadzenie domu jako tako.. i na ugotowanie cokolwiek. szału nie ma... ale już lepiej... Wszystkie obrazki po remoncie i tak do szorowania.. jak i cały dom... tygodnia będzie mało na doprowadzenie do ładu Dziś sie cieszę, że i tak jakoś wygląda Wczoraj była załamka ..
Bogdzia 22:18, 25 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Wiem, że krzywo, ale na szybko sprzątałam zakurzone z wełny i remontów... to było tempo .. błyskawica.. pół dnia na doprowadzenie domu jako tako.. i na ugotowanie cokolwiek. szału nie ma... ale już lepiej... Wszystkie obrazki po remoncie i tak do szorowania.. jak i cały dom... tygodnia będzie mało na doprowadzenie do ładu Dziś sie cieszę, że i tak jakoś wygląda Wczoraj była załamka ..

Nie tłumacz sie , przecież zostawiłam uśmieszki , to miał byc żart.Ślicznie jest i choinka gęsta bardzo ładna.Też bym chętnie do Ciebie w gości przyszła.
ana_art 22:21, 25 gru 2013

Aniu jeszcze jeden dzień Świąt, potem Sylwester i będziemy wiosny wyglądać
Mala_Mi 22:23, 25 gru 2013

Spoko.. a że obrazek krzywo to też dopiero na zdjęciu zobaczyłam... Ale o 1 w nocy jeszcze z grubsza wełenkę zbierałam...
Wiec przyjeżdżaj... Będą młodzi i Tercia przyjeżdża Aż mi się weselej robi.. bo tak niby z rodziną kontakt i przez internet i przez telefon, ale to nie to samo co na żywo
Bogdzia 22:31, 25 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Spoko.. a że obrazek krzywo to też dopiero na zdjęciu zobaczyłam... Ale o 1 w nocy jeszcze z grubsza wełenkę zbierałam...
Wiec przyjeżdżaj... Będą młodzi i Tercia przyjeżdża Aż mi się weselej robi.. bo tak niby z rodziną kontakt i przez internet i przez telefon, ale to nie to samo co na żywo

Przyjade ......................................ale wiosną. Miłego dnia. Pozdrów wszystkich.
Margarete 22:31, 25 gru 2013

Świetna ta twoja choinka, taka elegancka, moja jest bardziej "jarmarczna".

Zima wiosenna w twoim ogrodzie Aniu jest śliczna, u mnie podobnie tylko jeszcze gorzej....tzn. bardziej wiosennie, dzisiaj wczesnym popołudniem, termometr zewnętrzny pokazywał +11 stopni C
Juz wszystkie chyba krokusy wyszły z ziemi, teraz wiem gdzie sadziłam je bo od października mi sie zapomniało które to miejsca były...........teraz juz wiem
Jeszcze żaden nie zakwitł jak ten u Gierczusi ale jak taka pogoda sie utrzyma to kto wie..........

Miłego dalszego świętowania !
Sebek 22:42, 25 gru 2013

Aniu - piękna choinka Niby sztuczna, ale za to jaki idealny stożek
malgorzata_s... 23:14, 25 gru 2013

Zaglądam jeszcze bo wiatrzysko spać nie daje. Lubię jak wieje ale ten troszkę przesadzaW górach śnieg zbiera do reszty. mam nadzieję że wam nasypie trochę w tej Białce Dobranoc bo Emuś woła
Luki 23:20, 25 gru 2013

Eh by to sz... trafił a takiego długiego posta napisałem... i zamiast wysłać zamknąłem zakładke.
To w skrócie Widzisz nawet przy remoncie, dom posprzątany, i choinka ubrana, święta się skończą szybko remoncik się dokończy i będzie elegancko.
Nie chwaliłem jeszcze wianków, a wyszły na prawde świetnie
Gdybym mieszkał bliżej z chęcią pomógłbym przy 'gipsach' poprawiałem gładzie i płyty po 3 firmach u siostry i nieskormnie mówiąc byłem z siebie bardzo zadowolony
Problem w tym, że mama to już wykorzystała planując dwa remonty na wiosne...
monteverde 00:12, 26 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Mam nadzieję, że tym akcentem kończymy sprawy świateczne... Bo już się zrobiło monotematycznie

Na zdjęciu wygląda kropnie.. w realu nawet mi sie podoba

Jakie okropnie, coś w oko Anuś Ci wpadło? bardzo ładna, popraw obrazek