Mala_Mi
12:28, 15 mar 2014

Ledwo wyszłam zaczęło padać.... robiłam w deszczu, a teraz sie ratuję herbatą z cytryną i pszczółkowym miodem.. może pomoże, bo jak nie, to będzie kicha.
Aniu - masz rację, chociaż deszcz za mnie poleje przesadzone rośliny... ale tak to niepotrzebny, bo u mnie ziemia jeszcze mokra. Glina długo trzyma wodę.
Kasiu - chyba muminkowania nie będzie, bo pogoda nie na wyjazdy z noworodkiem.
Madżen - pokazywałam moja jedna sadzonkę rok temu.. tego potffora.. mam nadzieję, że dzieci tej matki będą mniej dorodne.... bo jak za 3 lata ma być z każdej kępy znów taki kolos.. to ja wymiękam
luty 2013.. moja noga z kozaczkiem wygląda na mikrusią ..
i wydarta z gruntu... już pomniejszona o to co oddałamm prawdziwy potfffór.. jesień 2013
Aniu - masz rację, chociaż deszcz za mnie poleje przesadzone rośliny... ale tak to niepotrzebny, bo u mnie ziemia jeszcze mokra. Glina długo trzyma wodę.
Kasiu - chyba muminkowania nie będzie, bo pogoda nie na wyjazdy z noworodkiem.
Madżen - pokazywałam moja jedna sadzonkę rok temu.. tego potffora.. mam nadzieję, że dzieci tej matki będą mniej dorodne.... bo jak za 3 lata ma być z każdej kępy znów taki kolos.. to ja wymiękam
luty 2013.. moja noga z kozaczkiem wygląda na mikrusią ..
i wydarta z gruntu... już pomniejszona o to co oddałamm prawdziwy potfffór.. jesień 2013