Marzena - nie mam pracy to wykańczam co nie skończone ... przynajmniej czasu nie marnuję . I mniejsza złość
Aneta - zmęczenie to zdrowy objaw
Mariusz - wisteria wykorzystuje brak zimy

Muszą być jakieś pozytywy z anomalii klimatycznych ..
Bawarka - może być i szk...e dziś pięknie grzało i nie mam nic przeciw

Po południu niestety się obraziło i kropiło deszczem, straszyło burzą, ale grzmiało tylko w okolicy.
Jagoda.. kawę odłożymy na jutro..bo prąd mi ukradli... a kuchenka i czajnik elektryczny..było u suchym pysku.
Zeta - krowa która dużo ryczy mało mleka daje...
Bociek - odmachuję łapkami
Agata - burza to jest i to co jakiś czas...ale nie w robocie...dziś cały dzień mieliłam ziemie w łapkach i oddzielałam..zielone, prawie przekompostowane i dobre.. wiaderko.. i roznieść po ogrodzie... nudne to było..
Pola - plany już prawie skończone.... teraz kosmetyka i metr sześcienny zdartej darni do obrobienia.. zrobić z tego jakaś rabatę ... i .. kosmetyka.... czyli walka z chwastami i drobne duperele.
Julka - ja sie po prostu motywuję, bo nie zawsze mam czas na ogród.. do tej pory prawie go nie miałam. wszytko zaczęte i nic nie skończone
Karola- mi w szklarni poparzyło liście lotosów.. normalnie zostawiam drzwi otwarte, ael synuś układa kostkę pod szklarnią i drzwi są zamknięte ..
Ciocia - specjalnie dla Ciebie dziś nic nie wrzucam, a z odpisywaniem sie streszczam
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.