Zgodnie z planem naprawczym.. na szybciorka odpowiadam co najpilniejsze... wybaczyć musicie ..
Bea, AgnieszkaW, Leon, Ula, Kondzio, Zawitka, Jagoda, EwaOO7, Renia, Marta, Wiunia, Ela, Kasiek, Eda, Karola, Jolka, Bogdzia, Mirka - dziękuję za pochwały
Aneta - stare odmiany kwitną przez kilka lat, a te nowe są kapryśne i nie tylko te pełne

Np strzępiaste odmiany Maja rosną i sie mnożą od 5 lat, a posądziłam białe Honey Moon.. śliczne.. i w tym roku są tylko 3!!! A było tak, strzępiaste żółte w tym miejscu denerwowały.... też ich nie ma... wracam do starych odmian.
Kindzia - współczuję strat z powodu gradu .... a iryski tegoroczne. Lilie były kopane ode mnie z ogrodu i z ogrodu mojej mamy. Jak masz zielone listki to najprawdopodobniej dostałaś żółte bardzo wysokie, 2 metry jak nic... bo były rozdawane ceglaste i żółte.... o takie... jak coś nie pasuje kolorem, to spróbuj je jeszcze przesadzić.
Tusiala - katalpa sie obudziła, ale do widoku liści jeszcze trochę......
Admete - to, że będziesz mieć nie wątpię.. tyś widzę pokrewna dusza jeżeli idzie o roślinki

A ja moje nadwyżki będę pchać do Twego ogrodu

W końcu prawie Cię adoptowałam

Bo u mnie nic sie już nie wciśnie.. biegałam jak kot z pęcherzem wczoraj z jednym dzwonkeim... upchnełąm gdzieś tam na siłę.. ot do czego to doszło
Konstancja - z miłą chęcią bym sie przekwalifikowała, ale kto będzie chciał mnie w TV??? Za to wczoraj oglądałam w TV mojego chrześniaka.... tańczył w Tańcu z Gwiazdami.. ale jako nieuczestnik, tylko jako tancerz w grupach które towarzyszyły głównym wykonawcom i Skrzyneckiej jak śpiewała.. dumna była z chrześniaka

Lody drogie i jednorazowe.. nie warte tej kasy. A lilie pasują wszędzie....

Dla mnie pasują wszędzie.. to tak jak tulipany..
Juzia - co sie daje zapisać to już nazwy zapisuję i mam .... i ha!!!... zaskoczyłam tym razem

Rośnie moja świadomość ogrodnika.. zapisana na dysku twardym, szkoda, że komputerowym a nie w głowie.
Agniecha - I ty, Brutusie, przeciwko mnie???