Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Madzenka 14:23, 17 maj 2014

Ania czy mozesz zrobić dla mnei krótkie podsumowanie nt jeźowek? Jak gleba, stanowisko, kiedy ciąć?
leon60 14:46, 17 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

U Leona ma być 5 .... a u nas zobaczymy.... mam nadzieję, że mało ( i rodzina mała) bo moje czereśnie jeszcze młode

donoszę że było 4 w budce już pusto... odfrunęły

Mariusz 15:25, 17 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Lecę do ogrodu ... nie pada.... przejaśnia sie...... i wiatr złamał mi połowę piwonii od Mariusza, tej pięknej z ciemnym oczkiem.. i to gałązkę gdzie był pąk kwiatowy..buuuuuu
Róze połamane strasznie, ale one jak nie tu to na innych gałązkach zakwitną ,a na piwonie muszę czekać rok ...buuuuu

Zakwitnie w roku przyszłym na bank. Foty z dachu piękne i odważne, inni niech lepiej nie naśladują, bo to zajęcie dla zawodowca jak Ty .
Kindzia 15:48, 17 maj 2014

Piwonii szkoda bardzo To wiatrzysko napsuło...a wody żeśmy się obawiali...substytut dziadowski!!!

Bawcie się dobrze i niech nie pada, jak u nas
JulkAd 16:07, 17 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

A to fragment dzieci jeżówkowych ..... mikro fragment.. ja mogę z siewek zagospodarować całe Forum

I kocham jeżówki.. Najbardziej te co pokazuje Może proste i nie tak finezyjne jak te fikuśne, ale najmniej problemowe.. i najpiękniejsze..
Konstancja mnie nakierowała na inspirację.. czyli trawy moje z czerwonym kłosem i jeżówki.. wiec znów obsadziłam sobie kilka metrów kwadratowych... aż ciekawa jestem co z tego wyjdzie.... i tym sposobem, ja zaraziłam Izę bylinami, a ona mi inspiracje teraz podrzuca I tak Mimo Woli

U mnie też już widać Twoje jeżówki....a to drugi koniec Polski
JulkAd 16:14, 17 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ania czy mozesz zrobić dla mnei krótkie podsumowanie nt jeźowek? Jak gleba, stanowisko, kiedy ciąć?

Też chętnie zapiszę
Mala_Mi 16:47, 17 maj 2014

Agata ...zrobilam foto....lezy do tej pory.
M za trawnik nic nie powiedzial...sama pokazalam dziury... nie wiem co pomyslal.
Obejrzalam i po eksmisji tawul jest lepiej... reszte tez wyciepie... dobra decyzja.

Mialam dzis goscia. Fotek brak bo lalo. Byla burza. Byl grad. Teraz sie rozpogodzilo.... ale idzie kolejna burza.
Reszcie odp. Potem
Mala_Mi 16:52, 17 maj 2014

Gradu pod rynna nie wytopilo przez 3 godz....chociaz lal deszcz. Brzydki maj w roku.
ZbigniewG 17:11, 17 maj 2014

Ania w Borach idzie przeżyć i do Wisły daleko
tylko niektóre chudziaki podpierałem tyczkami bo mocno wiało
agata19762 19:20, 17 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

Agata ...zrobilam foto....lezy do tej pory.
M za trawnik nic nie powiedzial...sama pokazalam dziury... nie wiem co pomyslal.
Obejrzalam i po eksmisji tawul jest lepiej... reszte tez wyciepie... dobra decyzja.

Mialam dzis goscia. Fotek brak bo lalo. Byla burza. Byl grad. Teraz sie rozpogodzilo.... ale idzie kolejna burza.
Reszcie odp. Potem

dzięki Bogu, że Kaziu się nie wkurzył
miałabym pewnie zakaz wjazdu do Ciebie

dojechałam spokojnie
dwie trzecie już posadzone...reszta po niedzieli

nastepnym razem przywiozę załącznik za to dobro