Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

ana_art 22:17, 27 maj 2014

Aniu nie fochaj się
ja obiecuję że Cię odwiedzę w pierwszym tygodniu sierpnia i kawkę z miłą chęcią wypiję, chłopakom wystarczy woda hahahah.
Róże dadzą popis, wiedzą że muszą pięknie i długo kwitnąć bo przyjedzie Pani z telewizorni...
Mala_Mi 22:18, 27 maj 2014

Ivvvona napisał(a)
Pooglądałam Twój busz i bardzo mi się podoba. Jak Ty swoje oczko nazywasz kałużą to co ja mam powiedzieć? U mnie też woda szrekowata ale trudno, może się jeszcze wyklaruje. Po spotkaniu u Bogdzi moje rododendronki też mikruski i pewnie nigdy takie nie urosną. Może za 100 lat?

Iwonka, jeszcze u Ciebie nie gościłam na dobre... musisz mi wybaczyć, ale obiecuję... poprawię sie.. na razie jakos nie wyrabiam czasowo, bo jak nie ogród to goście to co innego.. i zanim u siebie poopowiadam to już zleci trochę czasu. No i wrzucam dużo fotek ze swojego ogrodu... chyba za dużo

Ale jak nie uwiecznić bzyczków.. foty robione z 5 cm... aparatem do niczego... z bliżej nie łapał ostrości, tak pracowały, że mogłam podejść na centymetr..

Mala_Mi 22:21, 27 maj 2014

mira napisał(a)
Bardzo podobał mi się Twój identyfikator na spotkaniu u Bogdzi
pięknieje Ci ogród i rośnie w górę, widziałam też piwonię na którą czekałam tą ReszPrzem, zrób proszę fotkę w innym świetle tak by wyszedł kolor bardziej naturalny , ciekawa jestem jak jest wypełniona i jak pachnie - chyba głupie pytanie z tym zapachem

pozdrawiam

Na aparacie wychodzi kilka odcieni jaśniej.. nie wiem czemu.... pachnie pięknie.. ma kilka żółtych pylników... jest bardzo wysoka..

ana_art 22:23, 27 maj 2014

ale piękna ta piwonia, moje są takie pojedyncze...
Mala_Mi 22:26, 27 maj 2014

ZbigniewG napisał(a)

Ania moja dopiero odbija po zmrożeniu pąków za dwa tygodnie pewnie się wyrówna
jednak masz lepsze warunki klimatyczne

Uważam, że mieszkam w dobrym rejonie Polski
Oj dawno u Ciebie nie byłąm.. u nikogo dawno nie byłam. A tu już mnie wołają od kompa ..

Juki w blokach startowych

Trytomom wiosna ucięłam liście, bo mnie wnerwiały... nie całe i nie wszystkie, ale wszystkie skróciłam... i powiedziałam, że jak im sie to nie podoba to fora ze dwora... i wszystkie poszczają maczugi jak złoto. a liście nie denerwują.. za rok robię tak samo

agata19762 22:29, 27 maj 2014

Aniu u mnie bez deszczu....postraszyło i tyle
biegałam wieczorem z wodą ...

kolejny wyjazd ???.....fajnie
super są takie spotkania ....odskocznia od codzienności, problemów i zmartwień

a co najważniejsze !!!!!!!!!!

czas baaaaaaaaaaardzo mile spędzony w wyśmienitym gronie ogrodowych zapaleńców
Mala_Mi 22:30, 27 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
Aniu dzięki za przyjazd i za przywiezienie dziewczyn .Nie wiem jak Ci podziekowac bo żadne słowa nie są odpowiednie. Dzieki ze tak wspaniale ubarwiłas mi dzień już poraz trzeci .

A ja nie wiem ja Ci dziękować ... i to po raz trzeci
Przyjaciół nie zdobywa sie na internecie.. przyjaciół zdobywa sie w realu... a ja dzięki internetowi mam prawdziwego przyjaciela w realu Liczę dni..... dobrze, że szybko lecą. Jedna pociecha z tego szybkiego upływu czasu
Nie wiem co kombinowałyśmy ale miny mamy że coś knujemy śmiesznego To foto w ramki oprawię

agata19762 22:30, 27 maj 2014

Ania nie zapomnij, że już czekam na Ciebie !!!!!!!!!!
eliza3 22:31, 27 maj 2014

Aniu, miło Cię było poznać i pośmiać się z Tobą. Mam nadzieję na kolejne spotkania, bo Twoja energia udziela się wszystkim
Przyjemnie pospacerować po Twoim ogrodzie, dawno nie byłam, a przecież jest taki piękny. Jesteś dla mnie królową bylin
Buziaki.
Mala_Mi 22:32, 27 maj 2014

ana_art napisał(a)
ale piękna ta piwonia, moje są takie pojedyncze...

Pełne maja jedna wadę.. pokładają sie pod ciężarem... dlatego mam różne No własnie.. jedną mam do przesadzenia ..