Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 21:58, 28 maj 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Anek, dzięki za uwagi i rady do powojnika. Jesteś "grosse Szpecjalistin". Co praktyka ogrodnicza to praktyka - czyni Miszcza!
Myślę o tym Flammula - najwyżej wymarznie kiedyś przez przypadek. Kolory nie wchodzą w grę do tej masy zieleni i bordo.
Rób listę (błagam czytelną). To ja muszę się szybciej jednak krzaków pozbyć na planowanej rabacie wysokiej.

Jejku... nie ma szans na listę bo mam gości... domek trza jeszcze ogarnąć.. by nie wyjść na dzika, to swój wątek tylko oporządzam..

Powojnik nie majątek.. testuj..
Tego nazwy nie znam, rośnie jak głupi i nie grymasi. Łapie co roku rdzawe plamki, ale jemu to nie przeszkadza... a ja nie zwracam na to uwagi... jest ładny i kwitnie dłuuuugo.. chyba całe lato.. tylko się wspinać nie umie i muszę wiązać do drzewa ..

Mala_Mi 22:01, 28 maj 2014

ana_art napisał(a)
kolega mówił, że wczoraj było normalnie oberwanie chmury w Białym
PIĘKNA ta biała naparstnica...

Ta jest w odcieniu limonkowym za młodu.. za rok będą siewki..... ale moja białą też niczego sobie
I niczego sobie są poziomki, czereśnia zjedzona, następne dojrzewają, zielony agrest podjadam, sałata i rzodkiewka swoja. Borówki kamczackiej nie mam szans zjesć..za dużo jej jest... i to tygryski lubią najbardziej.. prosto z krzaka ..

Mala_Mi 22:04, 28 maj 2014

Madziarzeszow napisał(a)
Aniu ja zawsze z Wami bardzoooooooooo chętnie nawet 20 godz mogę jechać z roślinami na kolanach oczywiście a ile szkółek po drodze będziemy mijać

Na szkółki bym nie liczyła, bo to autostrada.. chyba, że by skok do Finki... szałwia Finkowa kompaktowa.. polecam.. a dzwoneczki zaczynają kwitnąć.. piękne są, ale nie sfociłam..
Tylko moje stare złapałam w obiektyw.. (fioletową pokazywałam wcześniej, wiec nie wrzucam)

Mala_Mi 22:06, 28 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

To co mam robić zlot? Bo na ciebie indywidualnie się nie doczekam!

Jak będziesz tak dalej trzaskać strony to tylko pismo obrazkowe dam radę ogarnąć...

Jak obrazki obejrzysz to i tak jesteś szybka

Jak naszą czwórke przygarniesz to jedziemy... w sierpniu.. może być???

Dla Ciebie.. ładne???? Bo mi sie bardzo podoba Taka pycha przemawia, ale sie podoba.. a to już coś, bo mi się mało co podoba

Mala_Mi 22:08, 28 maj 2014

barbara_krajewska napisał(a)

Hahaha! Tort pokroiła Małgorzata i pierwszy kawałek dostałam ja! Szczęście, że ten ostatni Ci się dostał. Ale, kto zjada ostatki, ten piękny i gładki

A foto tortu masz?????

Dla ciebie czosneczki i więcej nie wrzucam.. by nie napędzać stronek

I idę moje plecki umyć... oj będzie bolało
EPODLAS 22:10, 28 maj 2014

Naoglądałam się u ciebie piękności i podziwiam, żółty czosnek urodziwy, jaki ci on?
agata19762 22:21, 28 maj 2014

nadgoniłam i idę spać ....
kupiłam takie czosnki i nic....... nie wyrosły

sadziłam jesienią dwa lata temu........
Mathildis 23:57, 28 maj 2014

jak zawsze u Ciebie jestem na bieżąco lepsza jesteś jak encyklopedia roślin oglądam wszystko podczytuje i wybieram dla siebie co mi do mojego lasku pasuje...
monteverde 00:11, 29 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jejku... nie ma szans na listę bo mam gości... domek trza jeszcze ogarnąć.. by nie wyjść na dzika, to swój wątek tylko oporządzam..

Powojnik nie majątek.. testuj..
Tego nazwy nie znam, rośnie jak głupi i nie grymasi. Łapie co roku rdzawe plamki, ale jemu to nie przeszkadza... a ja nie zwracam na to uwagi... jest ładny i kwitnie dłuuuugo.. chyba całe lato.. tylko się wspinać nie umie i muszę wiązać do drzewa ..

Aniu a nie jest to Arabella albo Sizaia Ptitsa? nie widzę dobrze środka czy biały czy ciemniejszy? a szałwia od Finki śliczna pozdrówka
barbara_kraj... 00:20, 29 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

A foto tortu masz?????

Dla ciebie czosneczki i więcej nie wrzucam.. by nie napędzać stronek

I idę moje plecki umyć... oj będzie bolało

Niestety, nie mam
A za foto czosnków dziękuję, pierwszy raz takie widzę. Nazwa by się przydała. Jak nie masz, to sama poszukam Czy to nie południowy - złocisty? Jeśli taki, to widziałam

Plecki bolą? Nierozważna - za długo widać opalałaś się