Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 10:02, 12 cze 2014

ana_art napisał(a)
ja się zastanawiam co by było gdybyś fanką róż była ?

Byłabym ciągle jak po walce ze stadem dzikich kotów... i po rozwodzie z M.... bo on ich nie lubi...bo się na niego rzucają jak kosi..
Taki Pan Lang.... popatrz jaki potwór z niego..
Moja wysokosć i wysokość potwora.. czerwone kreski, a jak go plamistość nie zje..to do jesienie jeszcze urośnie ho,ho,ho..
Mala_Mi 10:06, 12 cze 2014

mira napisał(a)
Muminek z pszczołą odlotowy, ja mam muminkową pełnoletnią bo ma 18 /m-cy/
a widok ogólny wskazuje że masz kupę miejsca do zagospodarowania
lilie od mamy urzekające, a widok ze stipami nostalgiczny - u mnie też stipy takie wielkie - teraz widać co się dzieje z roślinami jak sobie fajnie przezimują / u nie też stipy w super kondycji a 2 lata temu podmarzły i do czerwca się zbierały /

No to gratki babciu..z pełnomiesięcznej wnuczki

Trawnik jest nie do gospodarowania.. ma być przestrzeń.. bo inaczej będzie grajdoł z napstrzonymi rabatkami.. tu nawet ja mówię rabatkom NIE.

Poprzednia zima też była łaskawa.. tylko śnieg w marcu/kwitniu załatwił trawy. Moje też sie zbierały...

A miejsca na trawniku wydaje sie dużo.. ale to perspektywa aparatu.... pomiędzy tarasem a katalpą jest tylko jakieś 15-20 metrów.. a wydaje sie, że sto.. ale to złudzenie optyczne aparatu

Mala_Mi 10:09, 12 cze 2014

beta napisał(a)
uśmiecham sie do monitora...Muminek jest fenomenalny...ech czemu te dzieci tak szybko rosną?...małe są takie słodkie

kwiatki obejrzałam...lilie od Mamy cudowne...róże powalają...marzy mi się przy wejściu taką 'witająca' ...

buziaki Aniu

Drugi uśmiech po Muminku to Twój.. sorki, ale musiałam oddać Twoje pierwsze miejsce.
I kocham ten awatarek... bo z jego powodu zajrzałam do Ciebie

Czas prac polowych i nawet nie ma jak połazić po forum... zale zapowiadają deszcze to może wtedy..

I nowy nabytek, cudna piwonia Ewelina.. kwiat wielki Podoba mi się bardzo. Jest kremowa.. bo nie wiem na ile foto przekłamuje kolor..

MagdalenaK8 10:09, 12 cze 2014

Aniu ten Twój Rekinek jest słodziaśny , różyczki kofam ...
Pozdrawiam
Mala_Mi 10:10, 12 cze 2014

zbigniew_gazda napisał(a)
Pozdrawiam Muminka. Kochany jest. Róże pięknie Ci kwitną. A jak Ci komary trochę krwi upuszczą to nie zaszkodzi.

Mam niskie ciśnienie wiec upuszczanie krwi niewskazane..

I obrazek dzisiejszy..
WilczaGora 10:11, 12 cze 2014

widziałam wszystkie Muminkowe fotki i tu i tam...
cudowny maluszek
ale macie radości !!!!

Wilcza mama macha
Mala_Mi 10:13, 12 cze 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Aniu ten Twój Rekinek jest słodziaśny , różyczki kofam ...
Pozdrawiam

To masz potfora śmieciucha.. cały taras uwalony.... jak zacznie padać,, a na to wygląda to będzie masakra.. Synowa wczoraj wpadła i zaczęła podrzucać płatki..... dla niej romantyczne .. dla mnie pracochłonne.. Duszy romantyka u mnie nei ma Dzięku rzucaniu płatków na tarasie ubyło.....

Mala_Mi 10:14, 12 cze 2014

WilczaGora napisał(a)
widziałam wszystkie Muminkowe fotki i tu i tam...
cudowny maluszek
ale macie radości !!!!

Wilcza mama macha

Ewuś.. mistrzyni makrofoto... odmachujemy...

I faza perukowca która lubię najbardziej Te peruczki.. muszę zfocić rano, bo krole rosy na peruce i w słoneczku to piękny widok..
Mala_Mi 10:18, 12 cze 2014

Kondzio napisał(a)
Wszystko obłędnie wyglada u nas chyba idzie ulewa mialem robic w ogrodzie ale mówiłi ze ochłodzenie idzie i moze łac przez cały weekend

To leć do ogrodu puki jeszcze nie pada... a ja lecę służbowo .. wiec też mykam z kompa.. kawa wypita, śniadanie zjedzone... czas na forum minął..

Żylistek kwitnie... jaśminowiec chociaż przesadziłam w maju... też kwitnie.. szału nie ma ale żyje..

Żylistek.. zaczęłam go keidyś wykopywać by wyrzucić, nie chciał kwitnąć.. trochę wyciepałam.. i musiałam przerwać walkę.. potem zapomnialam.. i poprawił sie..
Teraz kwatów mam moc... już kolejny rok..

Jaśminowiec.. przesadzam go co roku, bo mi nigdzie nie konweniuje.. tu już sie zostanie.. to jego chyba 5 miejsce..
Rench 10:18, 12 cze 2014

Róże,alejki i cały twój park piękny,ale foty dzidziulasa przebijają wszystko