No i co z tego, że też mam funkcje panoramy jak u mnie nie ma nigdzie takiego szerokiego kadru Chociaż może by się dwa ujęcia znalazły.
Aniu, a czy ty wiesz, że ja bardzo lubie ciąć krzewy
Danusiu ja znam dwa sposoby. Trudniejszy dla profesjonalistów, czyli robienie kilkunastu zdjęć a później składanie ich w programie graficznym.
Drugi i łatwiejszy sposób to aparatem z wbudowaną funkcją panoramy, aparat sam skleja sobie serie zdjęć w całość
Panoramy robia wrażenie, a z ogarnieciem wszystkiego podziwiam. Ja w czoraj cały dzień z chwastami walczyłam i nie pokonałam ich jeszcze, ale cosik zmalazłam chyba Mogłabyś do mnie wpaść, bo chyba mam werbenę, a juz sie poddałam?
I krzyczy, że przesuwam aparat za wolno lub za szybko.. i by ładnie było trzeba trzymać jeden poziom.. jest znacznik w obiektywie..... ale ani poziom, ani tempo jakoś mi nie ida... Z czasem dojdę do wprawy.. to pierwsze fotki.. pogoda beznadziejna, wiec i jakosć zdjeć też..
Ale jak to powiedział M... dorwała się do nowej zabawki On czyta instrukcję i mi pokazuje, a ja testuję i zagracam forum
Reszcie macham łapka.. i uciekam do papierów.. bo sterta jeszcze taka, że biurków 3 nie widać..