Aniu, właśnie panoramy pokazały, że masz i to ogromne ,,mecyje''a twoje zbiorowisko jest niesamowite i mi też się takie podoba i do takiego dążę, nadal kupuję po jednej , dwie sztuki roślin...nie potrafię się ujednolicić gatunkowo totalny brak silnej woli u mnie
Melduję ze panoramy obejrzane aczkolwiek w moim s4 nie moge docenic piekna Twego ogrodu. Wiec zapisuję sobie ze jeszcze raz mus obejrzec na ekranie monitora A panoramki sama czasem robię. Fajna funkcja
Bardzo lubię Twoją bioróżnorodność Twoj ogród jest pod tym wzgledem wzorcowy
O rzesz ty jakie świetne panoramy! Ja też dzisiaj u siebie robiłam ale jak wklejałam to były wąskie i mało widoczne i skasowałam.
Masz niesamowite tło z tych swierków, pełen szacun bo stworzyłaś piekną ścianę zieleni na której ogród wspaniale się prezentuje
Ogród masz bajeczny! Przyznam, że nie dałam rady przeglądnąć całego wątku, jedyne kilkadziesiąt ostatnich stron, ale od razu jestem pod wrażeniem. W wizytówce zobaczyłam wiele z tego co jest w mojej nucie - obłędna rabata z trawami, zestawienie bukszpanów z tulipanami, piwonie, lilaki, cały przepych kolorów i tych cudownie kwitnących roślin - szczególnie kolorystyczne rabaty fiolet z różem mnie urzekły. Naprawdę podziwiam włożoną pracę, wyobraźnię, jesteście wzorem do naśladowania - wpisuję się na listę stałych oglądaczy, by nie powiedzieć podglądaczy
Aniu, są jeszcze inne rutewki, z płatkami, różowe.
Na Twój ogród, zdjęcia i Ciebie samą powiem krótko: ach i och. Podoba mi się. Czerwone lilie od mamusi będą mi się śniły po nocach, i chyba Cię poproszę o jedną cebulkę i dam co chcesz. Maluszek rozkoszny, wciąż mu tak do śmiechu?