Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

AlKa 17:10, 15 cze 2014

Dzięki za szybką identyfikację Możesz w takim razie wykreślić mnie z listy Mam nadzieję, że podołam i jej nie ukatrupię.
elzbieta_g 17:53, 15 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jak widać, żadne mecyje... zbiorowisko chciejstw.. ale i tak go lubię
]
Aniu, właśnie panoramy pokazały, że masz i to ogromne ,,mecyje''a twoje zbiorowisko jest niesamowite i mi też się takie podoba i do takiego dążę, nadal kupuję po jednej , dwie sztuki roślin...nie potrafię się ujednolicić gatunkowo totalny brak silnej woli u mnie
finka 19:33, 15 cze 2014

Melduję ze panoramy obejrzane aczkolwiek w moim s4 nie moge docenic piekna Twego ogrodu. Wiec zapisuję sobie ze jeszcze raz mus obejrzec na ekranie monitora A panoramki sama czasem robię. Fajna funkcja

Bardzo lubię Twoją bioróżnorodność Twoj ogród jest pod tym wzgledem wzorcowy

Madzenka 21:04, 15 cze 2014

Wszystko sobie dokładnie obejrzałam, topografię ogrodu i jego urodę dogłębnie poznałam
Sebek 21:22, 15 cze 2014

Chyba też mam funkcję panoramy w aparacie - ale po co mi ona? Wystarczy kilka kroków w tył i już mam pół ogrodu na zdjęciu
Mala_Mi 21:31, 15 cze 2014

Sebek napisał(a)
Chyba też mam funkcję panoramy w aparacie - ale po co mi ona? Wystarczy kilka kroków w tył i już mam pół ogrodu na zdjęciu

Z panoramą będzie cały
kasiek 21:34, 15 cze 2014

O rzesz ty jakie świetne panoramy! Ja też dzisiaj u siebie robiłam ale jak wklejałam to były wąskie i mało widoczne i skasowałam.
Masz niesamowite tło z tych swierków, pełen szacun bo stworzyłaś piekną ścianę zieleni na której ogród wspaniale się prezentuje
PERKA 21:54, 15 cze 2014

Ogród masz bajeczny! Przyznam, że nie dałam rady przeglądnąć całego wątku, jedyne kilkadziesiąt ostatnich stron, ale od razu jestem pod wrażeniem. W wizytówce zobaczyłam wiele z tego co jest w mojej nucie - obłędna rabata z trawami, zestawienie bukszpanów z tulipanami, piwonie, lilaki, cały przepych kolorów i tych cudownie kwitnących roślin - szczególnie kolorystyczne rabaty fiolet z różem mnie urzekły. Naprawdę podziwiam włożoną pracę, wyobraźnię, jesteście wzorem do naśladowania - wpisuję się na listę stałych oglądaczy, by nie powiedzieć podglądaczy
weronika77 23:49, 15 cze 2014

Aniu, są jeszcze inne rutewki, z płatkami, różowe.
Na Twój ogród, zdjęcia i Ciebie samą powiem krótko: ach i och. Podoba mi się. Czerwone lilie od mamusi będą mi się śniły po nocach, i chyba Cię poproszę o jedną cebulkę i dam co chcesz. Maluszek rozkoszny, wciąż mu tak do śmiechu?
polinka 08:48, 16 cze 2014

Panoramy śliczne Muszę sprawdzić mój aparat, może też ma takie cudo