Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

hanka_andrus 14:17, 17 cze 2014

Oklaski dla chłopaków,i dla obu rodzicieli. Cudownie, .Tata nadmuchany, a synek .... rybka fiordzik.
Mirka 14:23, 17 cze 2014

Ale fajne Muminkowe chłopaki gratuluję Mała Mi Ania paczka dotarła dziękuję nawet 3 orliki się trafiły
leon60 14:25, 17 cze 2014

kasiula79 napisał(a)
jak zobaczyłam Muminka pod wodą to mało zawału nie dostałam

ja też ś w i e t n e !
Margarete 16:06, 17 cze 2014

Wpadłam, zaległosci nadrabiam jak mogę.....juz 20 stron nadrobiłam, zostało mi ...bagatela.....26 jeszcze .
Ale dam radę.....takie piekne miejsca pokazujesz Aniu, tyle cudnych roslin, a jaki zapach musi byc o tej porze roku u ciebie....
Martagony mnie zachwyciły i biedna róża potfór na tarasie, taka niedopieszczona a taka wdzieczna, tyle kwiatów.....śliczna !

Kazde miejsce które pokazujesz w tym twoim buszu podglądam 2 razy, nie wiem sama który fragment ogrodu masz najładniejszy......
Na razie spadam, doczytam reszte wieczorkiem
Buizaki !
MagdalenaK8 18:22, 17 cze 2014

Aniu nadrobiłam , piękno Twojego ogrodu ujętę na tych cudownych zdjęciach jest zachwycające . Chce mi się żyć jak do Ciebie wpadam...Twoje dwa chłopaki są świetne a Nostalgię wpisuję na liste chciejstw.
Pozdrawiam
Madzenka 19:32, 17 cze 2014

Muminek chyba marynarzem zostanie
anula_wn 21:20, 17 cze 2014

Aniu,
ale fantastyczne zdjecie ! chopaki cudne i super fota, jestem pod wrażeniem !
i mam pytanie czy po lewej to jakieś krzesełka...bar w wodzie czy coś ...?

i dziękuję ogromnie za listę przesłaną buziak !
Mala_Mi 21:48, 17 cze 2014

Oj, oj..goście są, a gospodyni nie ma... ale niestety mam zlocik rodzinno-przyjacielski.. i grzebię w wolnych chwilach w domciu i ogrodzie... na forum brak czasu...ale obiecuję, że jeszcze sie tu młyn zrobi i będzie co oglądać i czytać
Będę mieć gości na ten weekend z ogrodowiska i moja rodzinę z drugiego końca Polski.. już liczę dni I nie wyrabiam na zakrętach..

ANula - nie byłąm na tym basenie, ale chyba mogą to być krzesełka w w wodzie, bo to taki basen w hotelu "exklusiw"

Marzena - niech będzie i marynarzem, byle uczciwy, mądry i szczęśliwy , a ja dziś, Twoja metodą na karton zaczęłam ciąć obwódki bukszpanowe O w mordkę jeża, trochę ich jest.. myślałam, że w południe owalę wszystkie żywopłotki (bo kulki to już kolejny dzień)...ha, ha, ha... nawet połowa nie zrobiona...ale za to jaki efekt I tam gdzie cięła 2 lata temu na spotkaniu Danusia to obwódka jest już miodzio ..trza było zmusić do przycięcia wszystkiego... miałabym już cudownie..a tak trzeba jeszcze poczekać

Magda - dziś sąsiadka też wpisała Nostalgię na listę chciejstw..zachwycała sie Grahamem, ale jak zobaczyła Nostalgię, to Graham poszedł w odstawkę I komplement taki żeś walnęła, że buraka spiekłam

Małgosiu - mi na ulubionych wątkach zostało tyle, że już chyba nie nadrobię.. zimą będę czytać i oglądać... i będzie co, bo ogrody coraz piękniejsze

Leon, MIrka - powiem nieskromnie, że mi foto też sie bardzo podoba Zawsze mam jakieś ale.. ale tu nie mam

Haniu - jak przeczytałam ryba-fiordzik..to pękliśmy ze śmiechu całą rodziną... Dobry dowcip.. to cecha ludzi inteligentnych.... a TObie dopiszę bardzo inteligentnych
Mala_Mi 21:58, 17 cze 2014

MonikaH - spoko.. tylko u mnie sie robi młyn w wiadomościach.. i mogę przegapić wiadomość.. dlatego pisałam o wysłąniu w przyszłym tygodniu, ale najdalej w poniedziałek..

Beta - Stella kwitnie całe lato.. może jeszcze sie zbiera do roboty

Kasiula - żaden zawał, masz być zdrowa i sprawna ..

Bogdziu - Muminka obiecuję na własność ... na jakiś czas... wszyscy sie ucieszą jak dostanie adopcję ze wskazaniem.. tak młodzi mówią, jak mi go zostawiają pod opieką.. Ale od razu uprzedzam, mało zostawiają, bo wszedzie ciągają go z sobą

Polinka - ja też napatrzeć sie nie mogę..i na foto i w realu..

Matylda - panorama trochę zniekształca i powoduje, że ogród jest większy Przyciska sie spust migawki i się przesuwa, aparat robi klatka po klatce i sam to składa do kupy. Twoje zadanie to tylko trzymać migawkę i nie przesuwać się za szybko, bo wyświetla monit, że za szybko sie poruszasz.. ale te zdjecia oddają już klimat ... bo pokazuje to co widzi oko, a oko widzie szeroki kąt..

Jagoda - bo mój synuś to szaleje z kamerką.. która kręci wszystkie wariactwa NIestety moje dziecko nie należy do spokojnych.... taka chodząca adrenalina od dziecka..
Tusiala - to samo napisała mi Matylda ..

Kindzia - bo misialek spryty po babci Innej opcji nie ma.
Mala_Mi 22:07, 17 cze 2014

Richi - dzięki za info... dostają potfory sałątę.. i tak im posmakowała, że już nie mam ani jednej lilii w oczku Chyba zacznę wrzucać po główce sałaty... takie piękne lilie miałam.. i wszytko upierdutane... kwiaty liście.... po prostu zbóje.... pójdą na patelnie.. a jeść będzie co.. bo wielgaśne.. Jak to mówi M. w oczku pływa kolacja wigilijna na 100 osób.

Kasik - pola i łąki też są piękne .. a przynajmniej mogą takie być A z ogrodem nei przesadzaj, nie jest taki mały.

Anula - o kwiatkach do cienia u ciebie napisałam

Agatka - z serca dane... gdzie im będzie lepiej niż u Ciebie... a u mnie miejsca brak.. wiec super, że sie podoba.... tylko strasznie kolczasta cholera.

Malkul - kwitnie na razie jedna Widziałąm, ale muszę przyznać, że urosły giganty.. i aż sie wierzyc nei che że z takich siewek po 3-4 cm.. takie ogromne jeźówki.. Jednak u Ciebie rosna lepiej.. widać dobra ogrodniczkę.

Konstancja - mamie nawet powiedziałam, jak jej lilia miała być sławna.. ze google ma o niej pisać Moje jeżówki, też jeszcze nie kwitną.. z tych co dawałam siewki... bo pierwsza wystartowała Marmalada

Basiu - piszę na PW.. odbierz