Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

agata19762 22:14, 17 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Wszytko czytam, ale nie mam czasu... musicie wybaczyć.... ale zostawiam Wam zdjęcie moejgo wnusia i synusia Dziś ma urodziny..skończył 5 miesięcy...

Fajne te moje chłopaki...

Ania normalnie CZAD !!!!!!!!!!!!
te Twoje chłopaki zuchy na sto dwa
gratki dla fotografa
AgnieszkaW 22:15, 17 cze 2014

Ta fotka to wyższa szkoła jazdy Rewelacja
KasiaWB 22:20, 17 cze 2014

Ania, piękny ogród to moja ulubiona pora roku no i może jeszcze koniec sierpnia )
Ściskam i życzę wspaniałego weekendu
Mala_Mi 22:22, 17 cze 2014

Kasial - cieszę sie, że i u mnie coś może zainspirować.. Znaczy się, ze nie jest tak źle

Joaska - dobrze, że ja już nic nie muszę wybierać Ani do domu, ani do ogrodu

Mala_Mi 22:31, 17 cze 2014

Marek - ja w ogrodzie mogę od rana do nocy A w kuchni po 5 minutach wymiękam.... za to poprasowałam wczoraj...do 2 godziny walczyłam z żelazkiem Powiedziałam ,że dam radę.. ale na schowanie już sił brakło.. i tak sobie leży.. zaraz idę pochować kupki..

Marzena - nic nie chcę w zamian... będziesz dziękować Pszczółce za transport.. ukopałam ci tojeści orszelinowatej (czytałąm u Izy że chesz)... ale to była walka, tak sucho, że łopaty nei szło wbić.. więcej nic nie kopię.. już się nei da.. ale TOjesć powinna kwitnąć, bo jak na razie stoi z pąkami kwiatowymi na baczność.. Jak zwiędnie to zakwitnie za rok Dziękuję nie chcę bo za roślinki się nie dziękuje..

Kindzia - byłam i widziałam.. "lilie białostockie ".. ha, ha, ha.... od nich zaczęła sie moja miłość do lili.. od nich i takich żółtych wysokich.. mama mi je dała.. a teraz ja oddaję, chociaż te mogą być od mojeje mamy, bo ona do Alinki też przywiozła sporo cebul..

Jak komuś nie odpowidziałam to sorki, ale ... czas przestał być gumowy.. za to obwódki bukszpanowe z różami i szałwią od Fineczki... Malina-cud-miód i orzeszki.. jest pięknie.
Mala_Mi 22:54, 17 cze 2014

Agata - Maciek sam robił to zdjęcie.. sam sobie Też uważam, że czad Dla mnie rewelacja....... wieć musiałam pokazać.. i Bogdzi musiałam pokazać , bo ona nie ma FB..

Agnieszka - nie wiem czy wyższa czy niższa, ale foto odjazdowe I wcale nie dlatego, że to mój wnusio... coś w tym foto jest.. Wnusio uczy sie pływać mając 4 miesiace, a ja sie uczyłam mając 18 lat.. wcześniej topiłam sie kilka razy, zawsze ktoś mnie uratował... a taki maluch to ma jeszcze odruchy zbycia w brzusiu mamy, gdzie pływał 9 miesięcy. Jak sie ogląda filmiki z nagrań takich dzieci..to wszystkie maja pod wodą otwarte oczy i usta Czyją sie naturalnie..

Kasiu - łądnie będzie teraz za tydzień-dwa... bo wszytko w pąkach I będzie festiwal koloru.. początek lipca to chyba najbardziej kolorowa pora roku w ogrodzie
Madzenka 23:04, 17 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Marek - ja w ogrodzie mogę od rana do nocy A w kuchni po 5 minutach wymiękam.... za to poprasowałam wczoraj...do 2 godziny walczyłam z żelazkiem Powiedziałam ,że dam radę.. ale na schowanie już sił brakło.. i tak sobie leży.. zaraz idę pochować kupki..

Marzena - nic nie chcę w zamian... będziesz dziękować Pszczółce za transport.. ukopałam ci tojeści orszelinowatej (czytałąm u Izy że chesz)... ale to była walka, tak sucho, że łopaty nei szło wbić.. więcej nic nie kopię.. już się nei da.. ale TOjesć powinna kwitnąć, bo jak na razie stoi z pąkami kwiatowymi na baczność.. Jak zwiędnie to zakwitnie za rok Dziękuję nie chcę bo za roślinki się nie dziękuje..

Kindzia - byłam i widziałam.. "lilie białostockie ".. ha, ha, ha.... od nich zaczęła sie moja miłość do lili.. od nich i takich żółtych wysokich.. mama mi je dała.. a teraz ja oddaję, chociaż te mogą być od mojeje mamy, bo ona do Alinki też przywiozła sporo cebul..

Jak komuś nie odpowidziałam to sorki, ale ... czas przestał być gumowy.. za to obwódki bukszpanowe z różami i szałwią od Fineczki... Malina-cud-miód i orzeszki.. jest pięknie.

Zatem nie dziękuję Jak do mnie przyjedziesz to sobie ukopiesz co bedziesz chciała
makkasia 23:18, 17 cze 2014

Ta fotka jest zrobiona przez szybę co? Niesamowita jest, a Muminek jak rybka Nemo

Panoramy trochę pomogły mi się rozeznać w topografii ogrodu, świetne!!!
beta 08:23, 18 cze 2014

Aniu, obawiam się , że moja Stella to się nawet nie zamierza zabierac za kwitnienie...na wiosnę kupiłam kłącze...może na przyszły sezon dopiero zakwitnie?...ale nie zawracam Ci głowy, ot takie moje luźne myśli
pozdrawiam i życzę wesołego zlotu
Mala_Mi 08:55, 18 cze 2014

Madżen u Ciebie to bym sie wkopała sama i została, a nie wykopała cokolwiek

Makkasiu- robione aparatem co można robić nim pod wodą.. chyba kamerą gopro

Beta - sadzonka sie rozrośnie i zakwitnie... moje kępy z sadzoneczek rosły do takich jak mam rozmiarów kilka lat. I na dobrą sprawę ten pierwszy rok, że kwitnienie jest piękne, bo do tej pory kwitły ale tak tu i tam....