Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

leon60 22:07, 12 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

Dzięki Ola.....
Widzę nowy typ reklam na Forum.. nie powiem by mnie nie denerwowały Biznes jest biznes... tylko dlaczego mi zasłaniają ekran???

oj nawet nie wiem.. AdBlock załatwia sprawę
Jag_58 22:08, 12 sie 2014

Po kucharzeniu poszłam pogapić się na oświetlony ogród... i próbowałam cykać fotki..... to nei to samo co real..ale namiastka... jest idealnie bezwietrznie.. za statyw robiło krzesełko.. pięknie wszytko odbija się w wodzie.. wrzucam dwie foty, bo nie wiem która lepsza..

Anek ale pięknie wyszły Ci te fotki jestem oczarowana buziaka
Juzia 22:09, 12 sie 2014

leon60 napisał(a)

zachwycająco !

Zachwycająco to mało powiedziane...
Anita1978 22:11, 12 sie 2014

Zdjęcie z ręki o zmierzchu nad stawem piękniaste!
Kasiek 22:13, 12 sie 2014

Niesamowite foty....Rob dalej i pokazuj
AlKa 22:17, 12 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

Dzięki Ola.....
Widzę nowy typ reklam na Forum.. nie powiem by mnie nie denerwowały Biznes jest biznes... tylko dlaczego mi zasłaniają ekran???

A myślałam, że Tylko mnie to wkurza, ale ja mam pms i remont w domu i tłumaczyłam ,że pewnie przez to.
AlKa 22:20, 12 sie 2014

Apropo zdjęc stawu wow, czy jak tam to sie pisze. Fantastyczne jak z katalogu. To ja się wpraszam i nawet mohito skombinuję, miętę już mam
Sebek 22:21, 12 sie 2014

leon60 napisał(a)

Ja również polecam

A nocne zdjęcia wyszły bosko
monteverde 22:25, 12 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
Kasiek - trzeba było i mączniaka skubnąć.. i to mocno

Julka - tak jak zwykły nawóz... by z ręki i na oko....

MartaiBartek - kurcze ciągle zapominam jak masz na imię... Marta?? Z tej słodyczy szatanek wygląda Oj będzie za czym biegać..

Karola - słodycz jest, ale i też ubaw po pachy... szelma straszna...

Kas1ia - zaglądałam do Ciebie, ale cisza nadal.... może teraz cos jest, ale uwiązana byłam do kuchni.. czasem trzeba..

Irenka - aż sie boje co ta teoria będzie wyczyniać jak samodzielnie będzie sie poruszać... pójdzie w babcię i wieku 15 miesięcy wlezie po drabinie na dach.. i siadzie radośnie w rynnie machając nogami... rodzicom też niczego nie brakowało za młodości... wiec albo teoria Darwina, albo geny... Co by nie było.... jestem przerażona

Po kucharzeniu poszłam pogapić się na oświetlony ogród... i próbowałam cykać fotki..... to nei to samo co real..ale namiastka... jest idealnie bezwietrznie.. za statyw robiło krzesełko.. pięknie wszytko odbija się w wodzie.. wrzucam dwie foty, bo nie wiem która lepsza..

Aniu piękne fotki wyszły a u Muminka niestety genypo babci i tacieszelki za w czasu szykuj bo nie dogoniszpozdrówka
gierczusia 22:32, 12 sie 2014

leon60 napisał(a)

Dzięki , dzięki .. A myślałam ,że mnie cuś sprzęt szwankuje

Ps..Anek ..wybij mnie zemby ,zem sklerotyk ale dalej nie pamiętam jakie tam jeżówki masz przy tym red baronie....

Napisz...plizz, plizz,plizzz

Ps2. Zdjęcia kałuży w nocy powaliło mnie skutecznie ..chyba przez calutka nic spać noie bedem mogła rozyślając co by tu u mnie oświetlić

Ściskam