Dzięki Ola..... Widzę nowy typ reklam na Forum.. nie powiem by mnie nie denerwowały Biznes jest biznes... tylko dlaczego mi zasłaniają ekran???
Po kucharzeniu poszłam pogapić się na oświetlony ogród... i próbowałam cykać fotki..... to nei to samo co real..ale namiastka... jest idealnie bezwietrznie.. za statyw robiło krzesełko.. pięknie wszytko odbija się w wodzie.. wrzucam dwie foty, bo nie wiem która lepsza..
zachwycająco !
oj nawet nie wiem.. AdBlock załatwia sprawę
Kasiek - trzeba było i mączniaka skubnąć.. i to mocno Julka - tak jak zwykły nawóz... by z ręki i na oko.... MartaiBartek - kurcze ciągle zapominam jak masz na imię... Marta?? Z tej słodyczy szatanek wygląda Oj będzie za czym biegać.. Karola - słodycz jest, ale i też ubaw po pachy... szelma straszna... Kas1ia - zaglądałam do Ciebie, ale cisza nadal.... może teraz cos jest, ale uwiązana byłam do kuchni.. czasem trzeba.. Irenka - aż sie boje co ta teoria będzie wyczyniać jak samodzielnie będzie sie poruszać... pójdzie w babcię i wieku 15 miesięcy wlezie po drabinie na dach.. i siadzie radośnie w rynnie machając nogami... rodzicom też niczego nie brakowało za młodości... wiec albo teoria Darwina, albo geny... Co by nie było.... jestem przerażona Po kucharzeniu poszłam pogapić się na oświetlony ogród... i próbowałam cykać fotki..... to nei to samo co real..ale namiastka... jest idealnie bezwietrznie.. za statyw robiło krzesełko.. pięknie wszytko odbija się w wodzie.. wrzucam dwie foty, bo nie wiem która lepsza..