Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 15:08, 15 sie 2014

monteverde napisał(a)

Ładne Pinky nie narzekaj a katalpa teraz smuklejsza i kręgosłupy odpoczną przy koszeniu pozdrówka

Pinky w tym roku i tak ładna... ale i tak nie zachwyca... ale tak jeszcze nigdy nei byłą.. wiedziała że mam ochotę ją wyciepać..

Za to pieris przesadzony w upały... ma sie dobrze... tyle pąków kwiatowych to nigdy nie miał.. nawet 1/1000.... nawet ja mu dawałam 10% że przeżyje przeprowadzkę..

I z bliska.... Bogdzia też powątpiewała, czy nie zmarnowałam go... wiedział, że mi na nim nie zależy

Pastellę też chciałam eksmitować.. i co?? Pokazuje i wdzięczy się jaka piękna... chyba mi na złość

Mala_Mi 15:12, 15 sie 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Aniu, ja swoją kwitnącą Pinky Vinky przesadziłam na skarpę...dwa dni temu (żyje), bo patrzeć już na nią nie mogłam trzeci rok z rzędu.

A ja wczoraj hortensje Starbrust przesadzałam..... to jej ostatnia szansa.. dostała dobre miejsce i honorowe.... na najbardziej widocznej rabacie z tarasu... ma czas do przyszłego roku... jak będzie taka anemiczna to pójdzie won... nawet nie mrugnę okiem... wstyd drapaka pokazywać.. a miało być wielkie Halo za kosmiczne pieniądze.. i już 3 rok wygląda jak po zderzeniu z pociagiem lub jak stado dzikich psów by sie potarmosiło

agatanowa 15:12, 15 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Anek Twoje cycki ( oczywiście nie Twoje ) skojarzyły mi sie z moim foto ,które Kondzio skomentował erotycznie Cos w tym jest
Potem wykasuje fotke

Hehehe, kompozycja niezwykle udana
JulkAd 15:16, 15 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

Na tym zdjęciu widać, że Pastella bardziej chyba w łosoś niż w róż idzie...ale super i jaka zdrowa
Mala_Mi 15:17, 15 sie 2014

alinak napisał(a)
Ania ja to powiem że wręcz lepiej teraz ta katalpa wygląda .już ci mówiłam nic jej nie będzie.
zmykam spać bo i tak mi już dzisiaj pranie mózgu zrobiłaś .....i buziak za to .

Powinnam pracować w jakiejś firmie zajmującej sie praniem mózgu.. może sprzedawca Amway ??? Jakoś nie trawię tej formy sprzedaży...

Ja ma mtrafki, Ty masz trafki.. ale fotka jest bo to lubię..

Mala_Mi 15:21, 15 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Na tym zdjęciu widać, że Pastella bardziej chyba w łosoś niż w róż idzie...ale super i jaka zdrowa

Ostatni kolor jakim bym określiła Pastellę to róż... posadziłam na różowej rabacie i zgrzyta że hej... pierwsze kwitnienie dziwny krem z odcieniami, może i coś z różem, a drugie krem w pomarańcz bardziej
o tak.. do cycków by kolorem pasowała

agatanowa 15:22, 15 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

Uwaliło naprawdę grube konary... do porównania moja stopa.. pień pękł do samego dołu...

...

A to po operacji chirurgicznej... maż sie śmieje, że tyle lat chodzi ześrubowany i żyje.. to może i katalpa przeżyje...

Dobra robota, jestem ciekawa wyniku operacji, ale czasem się widzi tak poszarpane drzewa, z którymi nikt nic nie robił, rana się goi i powstają "nowe" konary z jednego pnia. Niektóre opierają się malowniczo o ziemię. Ale żyją, radzą sobie, dostarczają płyny do gałęzi.

Myślę, że będzie dobrze
leon60 15:23, 15 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

Piękna !
Stały obok siebie Honey Dew i Coconut Lime ale żadna nie kwitła, wzięłam Coconut ale co się odwlecze...
Mala_Mi 15:25, 15 sie 2014

Bogdzia,. Madzia, Grembosia, Ula, Madżen.. kilka fotek i uciekam... na forum przesiedziałam...6 godzin!!!!!

Hostowsiko rośnie..

To mi się podoba... tylko za krzwuszką tojesć bordowa chyba eksmituję..

Trzcinik na tymczasówce (nie Pamietam czy wstwiałam)

Języczki...

Mala_Mi 15:44, 15 sie 2014

leon60 napisał(a)

Piękna !
Stały obok siebie Honey Dew i Coconut Lime ale żadna nie kwitła, wzięłam Coconut ale co się odwlecze...

Obydwie ładne.... Honey większy kwiat i bardziej puszysta
Honey

Cococnut